Vica şi Vârciu, cu picioarele julite până la sânge, la "Asia Express"

img_9853.jpg

Liviu Varciu, Vica Blochina, Asia Express, Antena 1, reality-show, aventura
foto: Antena 1

În seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20.00, va debuta la Antena 1 cel mai dur reality-show, "Asia Express", filmat timp de o lună în Thailanda, Cambodgia, Laos şi Vietnam. În cei 5000 de kilometri parcurși, vedetele au adunat o mulțime de amintiri, unele foarte frumoase, altele dureroase, la propriu. O astfel de experiență este cea prin care au trecut Vica Blochina și Liviu Vârciu.

Cei doi au îndurat suferința fizică fără ca măcar să scrâșnească. La finalul uneia dintre probele dificile la care au fost supuși, Liviu și Vica au ajuns cu picioarele julite, pline de sânge. Din cauza adrenalinei, care era la cote maxime și a dorinței incredibile de a duce la bun sfârșit provocarea, Liviu şi Vica nu au realizat ce li se întâmplă decât în momentul în care proba s-a terminat și au avut un moment de respiro.

img_9847.jpg

Liviu Varciu, Vica Blochina, Asia Express, Antena 1, reality-show, aventura
Liviu Vârciu urlă de durere

Și pentru că starea în care se aflau picioarele lor nu era deloc una de neglijat, cei doi au primit îngrijiri de la medicul din echipă. Dacă în cazul Vicăi juliturile nu au fost atât de grave, nu același lucru se poate spune și despre Liviu Vârciu, care a țipat de durere în momentul în care medicul i-a turnat apă oxigenată pe răni.

img_9852.jpg

Liviu Varciu, Vica Blochina, Asia Express, Antena 1, reality-show, aventura
Şi Vica a primit îngrijiri medicale din cauza rănilor
foto: Antena 1

Asia Express a fost călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul a oferit  aventură pură. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care depind numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor. Show-ul urmează să fie difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Loading...

Citește și

  • Cele 14 vedete care au participat, alături de fraţi, de mame sau de iubiţi, la concursul de aventură ”Asia Express”, au avut de pătimit. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, aşa că unii au clacat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1