Vica plăteşte şi acum pentru operaţia la sâni din 2012

vica.jpg

Vica, operatie sani, silicoane
Vica a avut de tras după operația de mărire a sânilor

După trei ani de umblat prin tribunale, războiul dintre Vica Blochia şi medicul estetician Adina Alberts s-a stins definitiv. Şi asta pentru că frumoasa blondină a achitat la finalul lunii septembrie suma de 20.000 de euro, reprezentând daune morale, după ce Vica s-ar fi plâns de nereuşita operaţiei de la sâni.

Pe data de 27 septembrie, Vica Blochina (42 de ani) şi-a uşurat conturile cu 20.000 de euro! Nu a fost la Paris să facă shopping de lux, ci a achitat o datorie care-i stătea în coaste de aproape doi ani. În mai 2012, lituanianca şi-a făcut un lifting la sâni la clinica medicului estetician Adina Alberts, însă după câteva luni aceasta a acuzat-o pe doctoriţă de malpraxis şi şi a hotărât să se reopereze în Turcia, lucru care s-a şi întâmplat în vara lui 2013.

”E incredibil ce se întâmplă! M-a distrus. Da, am cicatrice oribilă şi mi-a uitat o bucată de aţă în sân. Aceste cicatrici nu pot fi scoase nici măcar cu laserul. Când le-a văzut, la ultimul control, dr. Alberts a zis că trebuie să mi le taie, dar eu nu mai am curajul să mă operez la ea”,  spunea Vica la mai bine de şase luni după operaţia din 2012.

În urma acestor afirmaţii, Adina Alberts a dat-o în judecată pentru nerespectarea clauzelor contractuale. Mai precis, prin contractul barter pe care l-a semnat, Vica era de acord să nu facă nici o referire publică despre operaţie în mod negativ. În iunie 2015,  judecătorii Tribunalului Bucureşti i-au dat dreptate soţiei lui Viorel Cataramă, şi au obligat-o pe Vica să plătească daune morale în valoare de aproape 15.000 de euro, deşi Alberts ceruse iniţial 400.000 de euro.

Vica Blochina a făcut contestaţie, însă a ajuns cu cheltuieli de judecată şi executarea silită să achite cu 5.000 de euro mai mult. Vedeta a renunţat să-şi mai cumpere poşete de firmă în ultimele trei luni şi a hotărât să-şi ia de pe cap această datorie. ”Vica a renunţat la genţile de la un brand pe care-l preferă.  A vrut să achite totul, iar acum este mult mai liniştită, mai ales că doamna doctor a promis că va face un bine unor copilaşi”, au spus pentru Click! surse din anturajul Vicăi Blochina. 

”Suma de bani pe care pârâta a fost obligată să mi-o plătească va fi direcţionată către un centru de plasament pentru copii”, declara Adina Alberts în 2015, după decizia magistraţilor.

2-3-bd-foto-2-3coloane.jpg

Medicul estetician Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, nu s-a lăsat până nu şi-a câştigat dreptatea în instanţă

Trei ani de procese între Vica şi medic

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre celebrul „războiul sânilor”, care a împărţit lumea vedetelor în două. Vica, fosta iubită a lui Victor Piţurcă, s-a plâns că medicul estetician Adina Alberts i-a distrus un sân după implantul de silicon. În replică, actuala soţie a omului de afaceri Viorel Cataramă a explicat că pacienta sa nu a respectat indicaţiile pentru perioada de după operaţie şi a dat-o în judecată, cerându-i daune substanţiale. procesul a durat aproape trei ani, timp în care Vica a mai trecut printr-o operaţie la sâni, de această dată în Turcia.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1