Vica Blochina sare la gâtul Lorei la Asia Express: «Nonvalorile nu înțeleg»

vica_si_dana.jpg

Vica Blochina și Daniela Crudu
Foto Captură video Antena

Vica Blochina și Lora au ajuns la cuțite în cadrul competiției Asia Express. Vica nu și-a putut abține furia și a plecat imediat de lângă Lora, ba mai mult, a început să răstoarne și să lovească cu piciorul toate obiectele din jur.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu au fost foarte aproape de finalul unei curse unde Daniela Crudu și Vica Blochina erau înaintea lor și le-au furat locul, alergând mai repede și întrecându-le fără ca ele să-și dea seama. Vica s-a supărat foarte mult din cauza aceasta și i-a aruncat câteva vorbe dure echipei concurente. Lora când a văzut că Vica s-a supărat că le-au furat locul, a vrut să o îmbrățișeze, însă Vica a îndepărtat-o nervoasă. 

lora.jpg

Lora vrea să o ia în brațe pe Lora, dar Vica o respinge
Foto Captură video Antena

"Nonvalorile, nu înțeleg. Ce tot sare la gâtul meu?", a declarat Vica. Daniela Crudu a replicat imediat, încercând să o apere pe coechipiera sa, mărturisind că Vicăi nu-i place în Cambodgia și acest motiv ar fi făcut-o să reacționeze așa.

loraaa.jpg

Lora și Ionuț Ghenu
Foto Captură video Antena

De cealaltă parte, Ionuț Ghenu, iubitul Lorei a explicat că el nu se supără la lucruri atât de minore, ba mai mult el a fost calm. "Nu mă supăr, eu sun zen.", a apus Ionuț Ghenu. 

Loading...

Citește și