Vica Blochina i-ar putea lua locul lui Măruţă la Pro TV

vica-blochina-catalin-maruta.jpg

vica blochina catalin maruta
Vica Blochina ar putea fi urmărită în această vară la Pro TV în locul emisiunii lui Cătălin Măruţă
Foto: arhiva personală

Pro TV face schimbări în grila de programe pentru această vară. Aşa cum Click! a anunţat în exclusivitate, postul din Pache Protopopescu pregăteşte un show estival cu ştiri şi bârfe. S-a vorbit deja că Vica Blochina, Răzvan Fodor, Ruby sau Gina Pistol ar fi printre prezentatori.

Noul show va începe, în această vară, la Pro TV. Încă nu s-a anunţat oficial cine sunt prezentatorii, însă gazdele noi emisiuni “Vorbește lumea” își vor folosi carisma și simțul umorului pentru a dezbate în timpul săptămânii subiecte fierbinţi şi considerate uneori tabu, spun cei din Pro TV. “Vorbeşte lumea” va intra pe post după ce Cătălin Măruţă va intra în vacanţă.

Noul show le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, informații despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăți despre vedetele preferate. Tot aici vor avea parte de sfaturi și trucuri pentru rețete culinare și tratamente de înfrumusețare.

Reprezentanţii Pro TV susţin că telespectatorii vor descoperi la “Vorbeşte lumea” cum e lumea de dincolo de celebritate și vor afla în direct lucrurile pe care toată lumea le gândește, dar puțini au curajul să le spună cu voce tare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1