Viața întreaga în văzul tuturor…

Citeste tot despre: 

De foarte multe ori m-am pus în locul oamenilor pe care îi vedem în reality show-uri. Mi-am imaginat cum ar fi să fiu înconjurată în permanență de camere de luat vederi și dacă aș putea să fac față rolului de “vedetă cu normă întreagă”.

Nu contest faptul că aș avea parte de multe beneficii, însă intimitatea își are rolul ei uneori. Mai ales când vorbim despre relația de cuplu, unde se face “risipă” de gesturi care mai de care mai pasionale. Îi admir pe cei care o fac. Ba mai mult îi și urmăresc îndeaproape. Poate învăț și eu ceva. Unde? La E! Entertainment, desigur. Povestea cuplului Ashlee Simpson și Evan Ross pe micile ecrane începe din nou duminica asta, de la ora 23:00. Istoria lor este presărată cu multe episoade de dragoste, dar și cu momente tensionate. Sunt curioasă cum se vor descurca și cât poate rezista un cuplu solid presiunii publicului.

Puteți urmări E! Entertainment dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange sau Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

Loading...