Viață de divă! Mihaela Rădulescu are avion privat și se răsfață doar în hoteluri de cinci stele

6_mihaela-2.jpg

În avion, Mihaela s-a relaxat pe o canapea uriașă
Citeste tot despre: 

Este o adevărată divă! Mihaela Rădulescu s-a stabilit la Monaco în urmă cu 10 ani, iar aparițiile Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg (50 de ani) la televiziunile din România au însemnat fie vizite-fulger, fie sejururi de doar câteva zile.

Iubita parașutistului austriac Felix Baumgartner (50 de ani) recunoaște că datorită călătoriilor a ajuns expertă în hoteluri în cercul ei de prieteni. Mihaela a fost în țară în prima parte a săptămânii, iar miercuri a decolat la bordul unui avion privat. „O vizită scurtă, dar intensă, în țară. Am filmat pentru PRO TV, mi-am făcut selfie cu Delia în aeroport, mi-am revăzut prieteni dragi și am plecat acasă, unde mi-e copilul (Ayan Schwartzenberg, 15 ani – n.r.). De ani de zile, stau mai mult prin hoteluri când vin în țară și uneori e bine, alteori e un dezastru. Tura asta am stat la un hotel minunat de pe Magheru. Și sunt pricinoasă. Deci se poate!”, a spus diva pe conturile sociale. 

Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea Master Chef

„Diva de Monaco” revine în forță la PRO TV, în calitate de invitată a emisiunii culinare ”Masterchef”, unde concurenții se bat pe marele premiu de 50.000 de euro. Mihaela Rădulescu, care pe 3 august a împlinit 50 de ani, va fi în centrul atenției, mai ales că și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei sexy. 

Noua grilă de programe a postului PRO TV, anunțată ieri, aduce și câteva surprize de proporții.  Concursul culinar  „MasterChef” va debuta pe 9 septembrie și se va difuza de patru ori pe săptămână. La masa juraților se vor afla Chef Silviu Chelaru, Cosmin Tudoran şi Chef Joseph Hadad, care vor degusta preparatele pregătite de concurenţii aflați în război pe marele premiu 50.000 de euro. 

 

Citește și

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu «nora». Fiul ei, Ayan, are o iubită majoră

Mihaela Rădulescu a împlinit 50 de ani. Totul despre operațiile estetice și 10 poze cu ea goală

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1