Viața bate filmul! Ce s-a întâmplat cu șoferul Monicăi Gabor după ce s-a căsătorit cu o milionară

Voicu Pânzar, cunoscut publicului ca șoferul Ricky, nu duce o viață ca-n filme, așa cum ar crede unii, de când s-a căsătorit cu fiica unui afacerist bogat din Turda.

Toată lumea s-a gândt că a dat norocul peste Voicu Pânzar, când a lăsat baltă lumea mondenă și s-a căsătorit cu fiica unui afacerist foarte bogat din Turda. La scurt timp a făcut un copil cu Cristina, soția lui, iar toate semnele indicau o viață plină de lapte și miere, ținând cont în ce familie intraseră. Nu a fost chiar așa. Socrul lui, care a muncit pe brânci ca să-și ridice o afacere în domeniul construcțiilor a pus piciorul în prag și a lăsat să se înțeleagă că toată lumea trebuie să pună osul la treabă. Așa că Voicu Pânzar, odinioară manechin la București pentru Cătălin Botezatu și șofer de ocazii pentru Monica Gabor, a fost nevoit să o ia de la zero. Surse ale ziarului Click! au mărturisit că acesta s-ar fi angajat în cadrul CFR Cluj, asta deși ar fi avut posibilitatea să colaboreze cu socrul său.

Voicu Pânzar s-a căsătorit cu Cristina după ce a fost concediat de Moncia Gabor. În perioada în care lucra pentru ea s-a zvonit că ar fi fost amantul ei, însă acesta a negat, ba chiar a susținut că nu s-a simțit atras de ea. ”Monica nu este genul meu, nu este nici măcat atât de senzuală pe cât se crede ea”, a spus atunci cel supranumit Ricky Martin de România. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Monica Gabor l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Iubitul chinez al vedetei este miliardar în dolari, aşa că îi face toate poftele Monicăi. Recent, cei doi îndrăgostiţi au fost într-o vizită de afaceri la Las Vegas, cu un avion particular în valoare de peste 80 de milioane de dolari.

  • Monica Gabor nu a apărut niciodată în Playboy din simplu motiv că boss-ul de la revistă nu a vrut-o.  Fosta divă de la Izvorani a fost propusă pentru a poza într-un pictorial, dar a fost refuzată.