Vi-l mai amintiți pe partenerul Andrei de la Dansez pentru tine? E concurent la Românii au talent

andra_florin_birica_dansez_pentru_tine.jpg

andra florin birica
În 2006, Andra și Florin Birică au câștigat "Dansez pentru tine"
Foto: arhivă PRO TV

În 2006, prima ediție a show-ului fenomen "Dansez pentru tine" i-a avut drept câștigători pe Andra și Florin Birică, care s-au duelat în finală cu Arsenie și Aliona Munteanu. 13 ani mai târziu, Florin a apărut pe scena de la "Românii au talent", emisiune în juriul căreia se află Andra, fosta lui parteneră de dans. Momentul difuzat în seara de 19 aprilie a fost unul delicios și a surprins nostalgia plăcută cu care cei doi s-au reîntâlnit.

Florin Birică, acum parte a corului Aletheia, a fost recunoscut imediat de Andra, care i-a apreciat la sfârșit calitățile vocale. Mai mult, solista a mers în culise pentru a face câțiva pași de danși alături de cel pentru care a luptat în 2006. La momentul respectiv, Florin, care locuia cu iubita lui într-un centru de plasament, visa să-și cumpere o garsonieră. Dorința i s-a împlinit, dar relația nu a rezistat. În 2012, tânărul a fost acuzat de Ana Maria, partenera de viață din momentul participării la emisiunea de dans, că și-a falsificat povestea pentru a emoționa oamenii și pentru a pune mâna pe marele premiu de 60.000 de euro.

flroin_birica_ana_maria.jpg

florin birica ana maria
Ana Maria, fosta iubită a lui Florin, l-a acuzat că a mințit în legătură cu povestea prezentată la "Dansez pentru tine"
Foto: arhivă personală

 

"Florin nu este orfan. El o cunoştea pe mama lui înainte de emisiune. Vă zic eu, este un mincinos. Mama lui l-a şantajat că dacă nu îi dă bani ea povesteşte de acest lucru. El mi-a spus din prima că nu este şi casa mea. Chiar dacă el îmi promisese că ne vom căsători. După ce am găsit casă, el s-a schimbat de tot. Florin voia o familie cu mine şi m-a minţit. Îl urăsc pentru că am suferit mult din cauza lui", a spus Ana Maria la Antena 1, în 2012.

A lucrat ca instructor de dans

andra_dansez_pt_tine.jpg

andra dansez pentru tine
Andra și Florin i-au cucerit pe cei de acasă în 2006
Foto: colaj Click! / arhivă PRO TV

 

După "Dansez pentru tine", Florin s-a angajat ca instructor de dans și ca educator-animator socio-educativ la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași. Acesta face parte din corul Aletheia, alături de care s-a prezentat la "Românii au talent". Corul a impresionat cu un mesaj puternic și a plecat acasă cu trei de Da.

andra_florin_birica_romanii_au_talent.jpg

andra florin birica romanii au talent
Andra s-a bucurat să-l revadă pe Florin. Ultima dată s-au văzut în emisiunea lui Cătălin Măruță, în 2014
Foto: captură Pro Tv

 

După momentul lor, Andra a mărturisit că Florin Birică îl admira foarte mult pe Mihai Petre la "Dansez pentru tine". "Atunci când dansam împreună cu Florin, era foarte supărat că Mihai nu era coregraful nostru", a spus cântăreața. Mai mult aceasta a recunoscut că i-a privit diferit pe acești concurenți tocmai datorită trecutului cu Florin. "V-am văzut cu alți ochi. Nu știu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câștigat "Dansez pentru tine". Alături de el am învățat să dansez. Ultima dată mi-ai spuc că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânți așa frumos. Mă bucur că ți-ai găsit locul într-un grup atât de talentat și că faci treaba asta. Vă felicit pe toți, a sunat foarte bine".

Loading...