Veteranii din trupa Iris au prins gustul tehnologiei

30739612_10157389611845550_6288388233709486080_n.jpg

Membrii trupei au gadgeturi personalizate
Membrii trupei au gadgeturi personalizate
Citeste tot despre: 

Atunci când au cunoscut succesul, în anii `80, nici nu se cunoştea noţiunea de tehnologie şi de internet. Apoi, când acestea au luat amploare, băieţii din trupa Iris nu au prezentat vreun interes aparte pentru gadget-urile moderne de comunicare, aşa cum o fac adolescenţii. Au prins gustul recent şi se bucură ca nişte copii.

Cristi Minculescu are 59 de ani, Doru Borobeica 55 de ani şi Valter Popa 54 de ani. Mereu au avut cele mai tari şi noi echipamente şi instrumente de cântat, însă telefoanele mobile şi reţelele de socializare nu i-au atras în mod deosebit. Totul până anul trecut când, neplanificat, microbul internetului le-a intrat şi lor în sânge. Acum sunt conectaţi non-stop cu mediul virtual, postează zilnic pe Facebook şi Instagram, îşi fac selfie-uri. Lui Boro îi place efectul de Boomerang şi e mereu gata să filmeze ceva, Cristi tocmai a descoperit selfie-urile cu funny faces, dar îi mai trebuie un imbold pentru a le face publice, iar lui Valter îi place opţiunea Super Zoom şi e responsabil cu postările de pe scenă.

Tocmai pentru a-i încuraja, echipa trupei le-a făcut celor trei cadou accesorii personalizate cu numele IRIS, pentru telefoanele proprii, de care sunt foarte mândri. În prezent, trupa Iris este  în turneul MANIFEST, ce poartă numele celui mai recent single. După cele 20 de concerte în ţară, băieţii vor pleca în Canada, după 15 ani. Vor cânta pe 4 mai la Montreal şi pe 6 mai la Toronto. Apoi se întorc în ţară, pentru concertul de pe 25 mai de la Arenele Romane Bucureşti.

loading...
Loading...