Andreea Marin s-a transformat într-un «monument de tristețe» din cauza divorțului

a112-13-vedete-2.jpg

Sâmbătă, Chişinău. Andreea Marin strălucea şi radia la conferinţa din Republica Moldova. A “mimat” fericirea şi a dat autografe toată seara, ba chiar şi-a etalat verigheta

Andreea Marin se pregăteşte de cel de-al treilea divorţ şi, deşi sâmbătă, la Chişinău, avea zâmbetul la purtător, totul era de fapt doar de ochii lumii. Click! a surprins-o ieri, la Bucureşti, ascuzându-şi ochii plânşi şi privirea îndurerată sub o pereche imensă de ochelari. Era un adevărat monument de tristeţe.

Andreea Marin (41 de ani)  a anunţat joi, pe Facebook, divorţul de Tuncay Ozturk, bărbatul cu 11 ani mai tânăr. A construit un text rece, cu vorbe meşteşugite. Se lăuda că va rămâne puternică: ”Oameni dragi, o hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţă mea: divorţul. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţă clădind şi zâmbind”, a fost mesajul vedetei. Tuncay a încercat să o îmblânzează, postând, la rându-i, un mesaj emoţionant, lung cât o zi de post, în care, la fiecare două rânduri, amintea cât de mult o iubeşte şi că despărţirea survine în urma faptului că ambii sunt pietre tari.

a212-13-vedete-marin-mare.jpg

Luni, Bucureşti. Aşa au surprins-o ieri fotoreporterii Click!: cu ochelari, geacă de camuflaj, tristă şi muşcându-şi buzele
Foto: Mihai Ionescu

 

În tot acest război al declaraţiilor pe Internet, Andreea a trecut însă şi la măsuri. Prin urmare, sâmbătă a plecat la Chişinău, la conferinţa ”Women’s Summit Moldova”, de unde şi-a postat pe contul de Facebook şi câteva fotografii în care avea un zâmbet larg şi o ţinută de divă. Ciudat este că deşi fosta “Zână a surprizelor” a demarat actele de divorţ la tribunal, căci soţul ei nu este de acord cu despărţirea, ea încă poartă pe inelar verigheta, simbolul dragostei care o lega de frumuşelul turc, de profesie fizioterapeut. Andreea a revenit duminică acasă şi, odată ieşită din lumina reflectoarelor, a renunţat la farduri, la zâmbet, dar şi la hainele de fiţe. Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri, în faţa casei sale din zona de nord a Capitalei, îmbrăcată în ţinută sport, ascunzându-şi privirea sub o pereche de ochelari de soare. Era îngândurată şi tristă. Casa în care a locuit cu Tuncay este acum goală, el lăsând însă un mare gol şi în sufletul ei. Prietenii îi îndeamnă să se împace, mai ales că amândoi susţin că încă se iubesc. Şi ar mai fi timp, căci, din punct de vedere legal, încă formează un cuplu.

Tuncay și-a mutat bagajele din căminul conjugal

a312-13-vedete-1.jpg

Şi medicul turc avea acelaşi tip de verighetă

Tuncay a făcut tot posibilul să o înduplece pe Andreea să renunțe la divorț, amintindu-i de dragostea care îi leagă, însă ea i-a răspuns că vorbele nedublate și de fapte sunt fără valoare. Sătul să tot insiste, Ozturk și-a trimis sâmbătă un prieten la vila Andreei, în timp ce ea se afla la Chișinău, pentru a-i recupera lucrurile. Bărbatul a fost surprins îndesând în mașină valize și saci cu haine. Cu siguranță, aceasta a fost înțelegerea lor, pentru a face mai ușoară despărțirea.
Loading...

Citește și

  • Divorţul dintre Andreea Marin şi Tuncay Öztürk anunţat joi, pe Facebook, continuă la judecătorie, dar şi pe Internet. “Zâna” şi medicul turc se bat în replici, spre deliciul fanilor. Deşi Tuncay i-a închinat o scrisoare de dragoste, o adevărată odă, Andreea Marin nu pare deloc impresionată: “Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamna doar zgomot”, punctează ea.

  • andreea marin

    Chiar dacă acum Andreea Marin și Tuncay par implicați într-un război al declarațiilor pe Facebook, căsnicia le-a adus foarte multe beneficii amândurora, așa scurtă cum a fost ea. Din angajat în Turcia, Tuncay a devenit proprietarul unei clinici în România, iar Andreea Marin a scăpat de imaginea cernită din timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr.

  • andreea marin tuncay

    Andreea Marin a fost aceea care a dat vestea divorțului de Tuncay Ozturk, în 27 octombrie, iar două zile mai târziu, cel care curând va deveni fostul soț al vedetei a scris un mesaj lung pe pagina lui de Facebook.

  • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.