Velea şi-a tras pălărie ca State, să pară mai înalt

12-13-vedcxzzcete-velea-antonia-si-state.jpg

Pe Alex și pe Antonia îi despart 9 cm în înălțime. Ca să pară egali, el poartă pălării ca State Potcovaru’, iar ea renunță la tocuri
Citeste tot despre: 

Asta înseamnă să ai umor! Să știi să faci mișto de tine însuți! Alex Velea (31 de ani) ne-a arătat că știe cu ce se mănâncă autoironia, din moment ce le-a arătat fanilor de pe Facebook un colaj teribil de amuzant.

Imaginea îl înfățișa pe el și pe Antonia (26 de ani) pe covorul verde de la Media Music Awards-Sibiu, alături de State și Flăcărica, celebrele personaje interpretate de Gheorghe Visu și Carmen Tănase în telenovelele de la PRO TV (“Inimă de ţigan”, “Moştenirea”, “Regina”).

Asemănarea se vede cu ochiul liber, pălăria lui Velea fiind împrumutată parcă de la simpaticul Stătică. Totuși, acest accesoriu a fost ales cu cap de către stiliștii care s-au ocupat de imaginea celor doi îndrăgostiți. Întrucât Alex are doar 1,68 metri înălțime, iar Antonia se mândrește cu 1,77 metri, pălăria l-a ajutat pe solist să pară mai înalt. În plus, la toate evenimentele mondene la care merge alături de logodnicul ei, frumoasa artistă renunță la tocuri și poartă încălțăminte plată, pentru a nu arăta precum Moni și Iri.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.

  • antonia alex velea

    Alex Velea (31 de ani) și Antonia (26 de ani) nu încetează să uimească publicul prin aparițiile lor controversate la evenimente de top. Cel mai recent, cei doi au călătorit până la Sibiu, pentru a fi prezenți la gala Media Music Awards de joi, 3 septembrie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1