Velea despre Smiley: “Cea mai lungă relaţie a ta a fost cu Pavel Bartoş”

smiley-si-pavel-bartos-612x400.jpg

pavel bartos smiley florin calinescu
Prezentatorii au avut numai cuvinte de laudă la adresa noului jurat de la „Românii au talent”
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Deşi în lumea muzicală de la noi totul pare numai lapte şi miere, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Rivalitatea și înțepăturile dintre starurile românești iau, câteodată, o amploare mai mare decât este cazul.

Astfel că, matinalilor Sergiu și Andrei de la Kiss FM le-a venit ideea de a organiza o serie de confruntări în ring cu cei care au ajuns să „se certe” pe reţelele de socializare pentru nimicuri. Nu se împart pumni și picioare, ci numai vorbe grele în rime. 

După ce matinalii Sergiu şi Andrei au dat startul, au urmat, apoi Lora şi Alina Eremia. Astăzi, însă, matinalii i-au pus față în față pe Alex Velea şi pe Smiley, despre care s-a scris că prietenia lor nu mai e ca la început, atunci când „mâncau crenvuşti cu muştar şi nu aveau habar”. 

Cei doi au acceptat provocarea, însă versurile cântate chiar de ei i-a cam atins la corzile sensibile. „Nimeni să nu mişte, staţi niţel, l-am pierdut pe Alex Velea, să nu călcaţi pe el. Şi la înălţime şi la culoare eşti ca un ecler. Eşti pitic de grădină sau băiat de cartier”, spune Smiley.

La rândul lui, Alex Velea, are şi el o replică dură. „Cu părul ăla, Smiley, arăţi ca o fetiţă, dacă nu aveai barbă, îți cumpăram rochiţă. Nu ai prietenă, da te dai mare consul. Cea mai lungă relaţie a ta e cu Pavel Bartoş”.

În ruda a doua, lucrurile se complică, replicile fiind şi mai dure. „Ai tatuat portretul meu, asta-i bine. Nu m-ai desenat întreg că sunt prea mare pentru tine. N-aş vrea să spun că e din vina ta, ta, ta, ta. Dar nici tu n-ai mai făcut nimic de când ai plecat din HaHaHa”, spune Smiley.

Nici Velea nu se lasă mai prejos. „Am auzit că nu mai poţi deloc dormi, că suferi de insomnii, noaptea stai şi numeri banii. Jurat la Vocea ta, ai voce nasoală, ureche tu nu ai, poate ai bărbie muzicală”, a continuat şi Velea.

Cei de la Kiss FM ne-au confirmat că duelurile vor continua şi că vom avea surprize în următoarele episoade. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1