Interviuri video în fiecare miercuri, de la ora 12.00! Află acum ce solist îşi deschide gogoşerie

Te invităm la prânz, facem cinste! Nu dăm o simplă masă, ci o porție generoasă de exclusivități, condimentate cu umor și cu tot felul de picanterii din partea invitaților savuroși. Pe alocuri vor curge și lacrimi, dar nu de la ceapă sau de la piper, ci de la emoțiile care vor însoți dezvăluirile din platou. Din platoul TV, desigur. Vino pe la noi,te așteptăm în fiecare miercuri, de la 12 fix!

Seria transmisiunilor online ale canalelor click.ro de Youtube și Facebook continuă. Miercuri, 12 decembrie, de la ora 12.00, fix la miezul zilei, click.ro vă va conduce în lumea poveștilor din muzica noastră populară, pe care îndrăgiţii interpreţi Claudia Ghiţulescu şi Mihai Constandache le-au adus cu ei în studioul nostru. Veţi primi cele mai frumoase urări de Sărbători, veţi afla secrete despre cei doi artişti şi veţi asista la o şuetă savuroasă, căci atât Claudia, cât şi Mihai, au din plin simţul umorului. Nu vor lipsi dedicaţiile muzicale, aşa că nu aveţi nici un motiv să nu ne vizitaţi online pe Facebook şi pe www.click.ro. La 12 fix.

claudia_ghitulescu.jpg

Claudia Ghițulescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Constantin, Olguța Berbec, Niculina Stoican, Maria Constantin, ie, costume populare, Iulia Martinescu
Claudia Ghiţulescu

02_interpret_de_muzica_populara.jpg

interpret de muzica populara mihai constandache
Mihai Constandache promovează muzica populară românească
Foto: arhiva personală
Loading...