Vedetele şi copiii lor au petrecut 1 Iunie, în avans, la picnic

12-13-vedete-ellie-white.jpg

Doru Tincă şi Ellie White au sărbătorit-o pe Alexis Maria, care a împlinit un anişor
Foto: Sever Gheorghe

Miercuri (1 iunie) este ”Ziua Copiilor”, însă mai multe vedete şi-au răsfăţat prichindeii încă de marți (31 mai), când, în curtea Hotelului Caro din Capitală, s-a desfăşurat petrecerea „OK! VIP Kids Picnic”, organizată de revista OK! Magazine.

Copiii au vizionat o prezentare de modă, au stat de vorbă cu actori îmbrăcaţi în personaje de basm, au primit cărţi de colorat, dar şi multe dulciuri. Printre invitaţi s-au numărat Bianca Ioniţă Pena cu soţul şi cu fetiţa lor în vârstă de 2 ani, Laura Gruia, soţia lui Mihai (ex-Akcent) cu cele două fetiţe de 2 şi 4 ani, Iulia Zgripcea, prezentatoarea Meteo de la Antena 3, care a venit cu gemenii de 5 ani, fosta bebeluşă Oana Ioniţă cu băieţelul, sau Oana Roman cu fetiţa de 2 ani.

12-13-vedete-party.jpg

Foto: Sever Gheorghe

 

Anca şi Ştefan Lungu şi-au adus prinţesa, pe care au serbat-o în urmă cu câteva zile, când a împlinit doi ani, iar Dan şi Elena Helciug au ajuns cu ambii copii. În acest loc de vis vor s-o serbeze pe Ruxandra lor, care va împlini 4 ani, peste câteva zile. Ellie White şi Doru Tincă i-au pregătit acolo un tort bebeluşei lor, Alexis Maria, care ieri a împlinit un anişor.

Loading...

Citește și

  • prognoza meteo 1 iunie cald

    Ziua de astăzi ne aduce vreme mai bună şi temperaturile în creştere. Miercuri va fi puțin mai cald: se vor atinge 30 de grade. Atmosfera va fi însorită toata ziua și abia în a doua parte a nopții vor apărea ceva condiții de ploaie. Click! îţi prezintă starea vremii în fiecare zi.

  • S-au dus vremurile când, de “Ziua Copilului”, mogâldeţele se mulţumeau cu o ciocolată. De pildă, Roxana Ciuhulescu i-a oferit fetiţei sale prima şedinţă foto profesionistă, dar şi o vacanţă la malul mării. Pepe se pregăteşte să-şi ducă prinţesele la piscină, iar Antonia şi Alex i-au pregătit un sac de cadouri de lux micuţului Dominic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1