Vedetele și-au scos blănurile naturale din dulap! Anda Adam are haină din vulpe polară

anda.jpg

Anda Adam a optat pentru o vestă din vulpe polară

Se spune că o haină de blană este un accesoriu garantat al eleganţei. Vedetele noastre ştiu acest lucru şi deja şi-au scos din dulap ţinutele scumpe pe care le-au asortat la tot felul de ţinute. Andreea Bănică, Anda Adam, Iuliana Pepene, Flavia Mihăşan şi Majda Aboulumosha ne arată ce blănuri se poartă iarna aceasta. 

Iarna şi-a reintrat serios în drepturi, aşa că este timpul pentru ţinuta potrivită. Hainele de blană sunt recunoscute datorită confortului termic, dar mai ales aspectului estetic, fiind totodată o particularitate a opulenţei dar şi a eleganţei.

1.jpg

Bănică poartă o haină din vizon american culoarea perlei

 

Unele le preferă pe cele artificiale, altele pe cele naturale din tot felul de piei. Spre exemplu, Andreea Bănică (42 de ani) face furori pe Instagram cu o haină din vizon american, culoarea perlei. Lungă până la coapse, cu guler drept, piesa care valorează în jur de 7.000 de lei a fost asortată unei ţinute casual, în totalitate neagră, şi accesorizată cu o pălărie. Andreea este un etalon în ceea ce priveşte stilul vestimentar, şi a primit mii de aprecieri pentru combinaţie. 

2.jpg

Iuliana Pepene, superbă în haina din vulpe canadiană

«Poate fi şi o idee de cadou»

Şi Anda Adam (40 de ani) a făcut furori cu o vestă mai nonconformistă, din vulpe polară, cu alb şi negru, lungă până aproape de genunchi. Celebra cântăreaţă a recomandat piesa vestimentară ca fiind o idee foarte bună de cadou, mai ales că se afla în perioada reducerilor. 

Frumoasa prezentatoare a Observator Matinal, de la Antena 1, Iuliana Pepene (29 de ani) are un stil super sexy, iar combinaţiile ei vestimentare sunt destul de atipice. Se îmbracă în piele, cu geci până-n talie, sau am văzut-o în echipament de motociclist. Recent, superba blondină şi-a “ameţit” fanii cu o ţinută elegantă, cu fustă scurtă care îi punea în evidenţă picioarele, şi bineînţeles accesoriul din blană de vulpe canadiană. 

3.jpg

Flavia arată super în haina din raton finlandez

 

Tot pentru o asemenea haină, din raton finlandez, dar cu guler, a optat şi Flavia Brigitta Mihăşan (34 de ani). Fosta asistentă de la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”, se află în al doilea semestru de sarcină aşa că este atentă în această perioadă să nu răcească, iar hăinuţa groasă este cea mai adecvată!

4.jpg

Majda Aboulumosha și-a asortat perfect haina din vizon american

 

Ultima, dar nu cea din urmă, Majda Aboulumosha (34 de ani) a optat şi ea pentru o piesă din vizon şi îi vine super bine. Mulatra ştie să îşi asorteze vestimentaţia, iar ultima ei postare din online denotă bun gust, şi confirmă faptul că nu trebuie să fii expert ca să ştii să te îmbraci frumos. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1