Vedetele se mută în vara aceasta pe Litoral. Iată unde le poți vedea și asculta

2-1.-2col-.jpg

Maria Dragomiroiu cântă în mai multe staţiuni de la malul mării

Dacă veţi ajunge în acest an la mare, aveţi toate şansele să daţi nas în nas cu unul din artiştii preferaţi. Dinu şi Deea Maxer, Mirabela Dauer, Fuego, Raoul, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian şi mulţi, mulţi alţii s-au mutat deja sau se vor muta pe Litoral, unde vor avea concerte pe tot parcursul sezonului estival.

Artiştii noştri sunt adevărate furnicuţe: vara muncesc, iarna se odihnesc. Acum, în sezonul estival, când polul distracţiei este la mare, acolo îşi vor muta şi ele sediul general. 

2-2.-2col-.jpg

Mirabela Dauer este pe afişe, alături de Fuego

 

Astfel, rând pe rând îşi fac bagajele şi se vor instala la malul mării. Dinu Maxer (45 ani) şi soţia lui, Deea (29 ani), au luat deja startul şi au ajuns la Hotelul Majestic din Jupiter, pentru a întreţine atmosfera şi a-i distra pe primii clienţi din acest resort.

 

Cu toate că este însărcinată în 5 luni, Deea are super energie şi putere de muncă. Căsătoriţi de 10 ani şi părinţii unui băieţel în vârstă de opt ani, Andreas, familia Maxer se va mări cu o fetiţă. 

2-4.-2col-.jpg

Dinu şi Deea Maxer întreţin atmosfera la un hotel din Jupiter

 

George Rotaru (66 ani) şi Simona Florescu (50 ani) se află şi ei de două săptămâni la mare, la Hotelul Afrodita din Staţiunea Venus, mai nou perla hotelurilor de lux. Cei doi artişti cântă aici de câţiva ani şi fac împreună o echipă minunată. Li se va alătura şi în această vară Adrian Enache. Turiştii mai pot beneficia şi de un bonus, atunci când Simona va fi vizitată de fostul ei soţ, Ion Dichiseanu (85 ani), cu care a păstrat relaţii bune. De altfel, la 11 ani de la divorţul lor, cei doi nu mai formează un cuplu pe plan personal, însă au decis să rămână în relaţii de prietenie, de dragul fiicei şi nepoatei. Anul acesta, au intrat în studioul de înregistrări, unde au muncit pe rupte la noua melodie, cu care speră să dea lovitura. Ion Dichiseanu şi Simona Florescu au divorţat în 2008, după 22 de ani. 

2-5.-1col-afis-1.jpg

Peste tot, la mare, găseşti astfel de afişe

 

Actriţa şi interpreta Maria Buză (50 ani) abia aşteaptă să plece la mare. Este aşteptată să cânte la acelaşi restaurant din Mamaia, Casa Românească. O vreme, artista a avut în Mamaia propriul restaurant, unde susţinea şi programe artistice, însă pentru că nu mergea, actriţa a renunţat la el, în final rămânând doar cu ”Vioara roşie” din Bucureşti. 

 

Impresarul Bebe Mihu va veni şi în acest an cu mai multe echipe de artişti, care îi vor încânta pe turişti în toate staţiunile de la malul mării. Mirabela Dauer, Fuego şi Raoul vor reveni şi vara aceasta la mare. Alături de ei figurează pe afiş Stela Enache şi grupul Demenţialii, care îi vor distra pe turiştii din Eforie, Mangalia, Jupiter, Techirghiol, Mamaia, Costineşti. Tot la mare îi puteţi auzi în această vară şi pe Romică Ţociu, Cornel Palade, Daniela Gyorfi, Cristian Rizescu, Florin Decuseară, Maria Dragomiroiu, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu, iar iubitorii manelelor vor dansa şi vor cânta pe muzica lui Vali Vijelie şi Nicu Paleru. 

Loading...