Cum se relaxează vedetele. S-au apucat de săpat în grădină, tuns iarba și văruit copaci

1_1.jpg

Lesko: “Sunt ocupată să lucrez propria iarbă!”
Citeste tot despre: 

Credeați că vedetele se tem să-și strice manichiura? Iată-i la treabă, în grădină, pe cei mai harnici artiști, în fruntea topului aflându-se solista Anna Lesko (41 de ani), care în perioada de izolare a bifat toate activitățile gospodărești, de la gătit sarmale și ardei umpluți, până la zugrăvit și la bătut cuie.

Mai nou, ea s-a apucat să tundă iarba cu mașina electrică, nu înainte de a-și face câteva poze incendiare, în dreptul cărora a postat și un mesaj cu tâlc: ”Sunt prea ocupată să lucrez la propria iarbă, ca să observ dacă a ta este mai verde”. 

2_1.jpg

Răzvan Popescu: “Dau lovitura cu agricultura!”

Vedetele se relaxează în grădină

S-a găsit și un cârcotaș care să-i strice ziua: ”Nu ești îmbrăcată deloc corespunzător. Rochița, cam lungă. Găsești tu ceva prin «rufele tale», mai scurt. Pe sub cârpa asta, suntem aerisiți sau mai avem ceva?”. Cât îl privește pe Răzvan Popescu (42 de ani), vedeta Radio ZU, el s-a fotografiat în grădina de la țară, unde s-a apucat să strângă legături de ceapă și de usturoi, pentru o salată: ”Dau lovitura cu agricultura!”, a zis el.

3_1.jpg

Carmen Rădulescu, specialistă în vopsit

Fanii nu-l văd însă prea priceput: ”Nu te ajută fața în agricultură. La bibliotecă cu tine!”. Cât o privește pe Carmen Rădulescu (56 de ani), ea s-a relaxat teribil în căsuța de lângă București, unde a văruit copacii.

angela_1.jpg

Angela Rusu: “Asta mă relaxează”

 

Iar solista de muzică populară Angela Rusu (45 de ani) s-a apucat de săpat: ”Asta mă relaxează cel mai mult”, a menționat artista, care anul trecut a trecut printr-un mare necaz.  Pe 14 decembrie, sala ei de nunți din Gherla a luat foc, în urma unui scurtcircuit, paguba ajungând la 600.000 de euro, căci nu avea asigurare.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1