Vedetele Kanal D şi PRO TV seamănă cu starurile de la Hollywood

h112-13-v-4.jpg

Naomi Muscă este concurentă la ”Exatlon” şi are un fund bombat ca al lui Kim Kardashian

În al doilea sezon din „Exatlon”, de la Kanal D, a venit şi o concurentă sexy.

Este vorba despre Naomi Muscă (18 ani), poreclită ”Kim Kardashian de România”, datorită posteriorului proeminent. 

Tânăra a făcut handbal 7 ani, dar şi fotbal. E pasionată şi de fitness, şi de atletism. În plus, adoră să participe la concursuri montane sau la alergări. Are doar 1,64 m şi 58 kg şi se consideră o mare luptătoare. 

Singura ei problemă, în această competiţie cu miză mare, premiul fiind de 100.000 de euro, este faptul că Naomi nu ştie să înoate, iar în bazinul de 3 metri s-a panicat şi era cât pe ce să se înece.

Cristinei i se zice «Eva Longoria de România»

Din 12 septembrie, de la 20.30, revine la PRO TV noul sezon din „Visuri la cheie”. Corneliu Ulici este gazda emisiunii, iar Cristina Joia (41 de ani) designer-ul producţiei, seamănă foarte mult cu alt star de la Hollywood, Eva Longoria.

h212-13-v-7.jpg

Cristina Joia este designer la ”Visuri la cheie” şi seamănă cu Eva Longoria

 

„Nu fac nimic să arăt bine, am amenajat doar săli de fitness, nu intru în ele. E genetic. Nu mă percep ca o femeie frumoasă, am momente de fericire, pot spune că nu eram cea mai frumoasă din clasă. Am început din mai să filmez la «Visuri la cheie» şi pot să spun că pasiunea pentru artă a început de când mă ştiu. Am luptat cu refuzul familiei ca să dau la liceul de artă, ei voiau la Drept. După facultate am făcut Masterul în Istoria Artei, apoi am câştigat o bursă în California, în SUA, de 9 luni. M-am specializat pe design interior şi am studiat. M-am întors în România, am avut câteva proiecte, lucrez pe design interior, am două firme. Eu trebuie să gândesc totul de la instalaţie, concept, interior, tot ce ţine de design am în casă. Am proiecte pe care le dau la cheie. În ultimii 15 ani am lucrat pentru aproximativ 40 de case”, ne-a povestit vedeta PRO TV, care e şi mamă, şi soţie. 

loading...
Loading...