Vedete cu şedințe foto în natură. Câmpurile cu maci şi cele de lavandă sunt la mare căutare

olguta-berbec.jpg

Olguța Berbec, poze superbe într-un câmp cu maci
foto: Facebook

Maci, trandafiri sau cireşul din curtea casei părinteşti! În decoruri de vis, dăruite de natură primăvara, vedetele noastre şi-au regăsit energia şi optimismul.

Dovadă stau fotografiile pe care le-au împărtăşit cu fanii.

Vedetele autohtone adoră natura şi să se fotografieze cu florile de sezon, dar şi să împărtăşească acest lucru cu prietenii virtuali. 

2_miktti_copy.jpg

Miki de la K-pital
 • Sofia Vicoveanca (79 de ani) adoră peisajele de la ţară. De câte ori merge la Vicov, în localitatea natală, celebra cântăreaţă de muzică populară îşi încarcă bateriile, cum a făcut recent. Sofia s-a fotografiat şi cu cireşul din grădină. 

 • Olguţa Berbec (37 de ani) este o tânără artistă din zona Mehedinţi cu o frumoasă carieră. Are două fetiţe, Cezara de 5 ani şi Olga Maria (5 luni). Vedeta, alături de fetiţa ei cea mare s-a fotografiat într-un câmp de maci, florile lor preferate. 

4_dragomffiroiu_copy.jpg

Maria Dragomiroiu
 • Andreea Marin (46 de ani) a schimbat macazul şi s-a imortalizat alături de nişte muşcate, la ieşirea de la un eveniment. Vedeta are acasă grădina plină de flori şi de verdeaţă.

andreea_marign_copy.jpg

Andreea Marin
 • Miki de la K-pital (48 ani), proaspăt căsătorită cu iubitul ei Răzvan, după 18 ani de relaţie, nu a ratat nici ea, anul acesta, lanul de maci. 
 • Şi Fuego (44 de ani) a ales un câmp de maci pentru a-şi face nişte fotografii de sezon. Iubitor de natură, el nu ratează nici o imagine frumoasă atunci când circulă pe şoselele patriei.

 • Paula Seling (42 ani) a realizat o şedinţă foto profesionistă pe plaiurile mioritice, în mai multe locaţii. Artista a postat câteva imagini din natură, iar una dintre ele este la munte, pe nişte pietre, pe un drum, înconjurată de verdeaţă. Paula a îmbrăcat o rochie elegantă de culoare mov şi nu şi-a pus în picioare nimic, ci a pozat desculţă. 
 • paula-seling-lavanda.jpg

  Paula Seling, poze superbe într-un câmp de lavandă
  foto: Facebook

7_selinghh_copy.jpg

Paula Seling
 • Maria Dragomiroiu (65 de ani) şi Cornelia Rednic (45 de ani) au optat pentru o grădină cu trandafiri. Acolo au ales să se ”joace” şi să-şi facă fotografii pe care le-au arătat şi fanilor. Maria Dragomiroiu are curtea casei sale din Bucureşti plină de trandafiri, în schimb, Cornelia Rednic are la casa părintească în Maramureş. ”În grădina cu trandafiri a părinţilor mei”, a scris artista în dreptul fotografiilor. 

5_vicoveganca_copy.jpg

Sofia Vicoveanca

Citește și:

Imagini superbe lângă Timişoara: «Perfecţiunea există. Mă simt bogat!»

Imagini superbe pe un câmp de lângă Timişoara: „De când sunt fotograf nu am văzut atâţia maci la un loc”
 

 

Loading...