Ce bine arată Irina Loghin în haine sport! La 80 de ani, solista poartă blugi, teniși și geacă gri metalizat

irina_loghin.jpg

irina loghin
Irina Loghin este în formă maximă și la 80 de ani

Vedetele autohtone au dat SPA-urile de lux pentru o plimbare pe bicicletă sau pe jos. Dacă înainte apelau la tratamente, masaje sau sală de forţă pentru a se menţine în formă, iată ce fac, mai nou, câteva artiste de la noi pentru a fi suple. Indiferent de vârstă!

Irina Loghin merge zilnic 14 km

5_6-1col.jpg

irina loghin
Septembrie. Irina Loghin înconjoară Herăstrăul în fiecare zi

 

Irina Loghin (80 de ani), îndrăgita interpretă de muzică populară, nu lasă să treacă nici o zi fără să aibă grijă de sănătatea ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o la plimbarea zilnică din parcul bucureştean Herăstrău, însoţită de câinele ei Tomi, ca de obicei. Regina muzicii populare, Irina Loghin, a fost şi este un model pentru mai multe generaţii de artişti. La vârsta pe care o are, cântăreaţa reuşeşte să-şi respecte cu stricteţe regimul alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber.

5_7-1col.jpg

irina loghin
Octombrie. Câinele Tomi, însoţitorul ei permanent

Regina muzicii populare, Irina Loghin, a fost şi este un model pentru mai multe generaţii de artişti. La 80 de ani, cântăreaţa reuşeşte să-şi respecte cu stricteţe regimul alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber.

De aproape 40 de ani, Irina Loghin a renunțat defintiv la produsele din carne, pe care le-a înlocuit cu preparate din soia. În plus, antrenamentul fizic nu lipsește din programul solistei, care nu ratează nici o ocazie să facă ture de parc, de câte ori timpul îi permite. Celebra cântăreață nu își neglijează nici pielea, având un adevărat ritual de demachiere, pe care îl respectă cu sfințenie în fiecare seară. Se demachiază cu ulei de măsline și lapte demachiant pe bază de miere de albine sau lăptișor de matcă. În plus, merge periodic la munte să petreacă timp la aer curat

 • foto: Mihai Ionescu / Blitz
 • foto: Mihai Ionescu / Blitz
 • foto: Mihai Ionescu / Blitz
 • foto: Mihai Ionescu / Blitz
 • foto: Mihai Ionescu / Blitz
 • foto: Mihai Ionescu / Blitz
 • Maximize

1/6

Silvia Dumitrescu pedalează bicicleta prin București și la 60 de ani

Silvia Dumitrescu (60 de ani) este recunoscută pentru nonconformismul de care dă dovadă. La vârsta ei, umblă cu fuste scurte şi părul vopsit multicolor, ca acum 20 de ani, iar mai nou pedalează pe bicicletă prin Bucureşti, unde a fost surprinsă de fotoreporterii Click!

5_1-3col.jpg

Silvia Dumitrescu s-a întâlnit cu Oana Sârbu

 

Cântăreaţa se afla pe două roţi în zona Barbu Văcărescu, în parcarea unui supermarket, unde s-a întâlnit total întâmplător cu colega ei de scenă Oana Sârbu. De această dată ea renunţase la fustiţe şi era îmbrăcată în haine sport. După ce s-a pupat cu Oana Sârbu, Silvia s-a pierdut printre blocurile din zonă. Interpreta se pregăteşte pentru spectacolul ei aniversar de 35 de ani de la debut, la Sala Palatului din Bucureşti, din data de 10 noiembrie, unde a invitat-o şi pe Oana Sârbu, alături de alţi colegi de-ai săi, pentru a susţine un recital. 

5_bp9h5767.jpg

Dana Rogoz, mândră de bicicleta ei bleu

 

Dana Rogoz a venit şi la nuntă tot pe bicicletă

Altă vedetă, altă vârstă, acelaşi hobby. Este vorba despre Dana Rogoz (34 ani), cunoscută din copilărie şi drept Abramburica, datorită unui personaj pe care l-a interpretat ani de zile într-un serial de televiziune pentru copii. Vedeta şi soţul ei, Radu Dragomir (52 ani), unul dintre regizorii serialului „La Bloc”, au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pedalând din greu prin centrul Bucureştiului. Ei au profitat de ultimle zile de căldură din această toamnă, pentru a face plimbări pe bicicletă. Regizorul avea montat şi un coş de cumpărături pe ghidon, semn că acest mijloc de transpot e folosit des pentru cumpărături. Alteori, în faţa ghidonului, Radu montează un coş imens, unde îl cară fie pe fiul lor, Vlăduţ, fie chiar pe Dana Rogoz.

5_4-2col.jpg

Regizorul Radu Dragomir își plimbă pe rând, şi fiul, şi soţia în coșul ataşat bicicletei

Aceasta a vorbit despre pasiunea familiei sale pentru biciclete, considerate de mulţi unul dintre cele mai practice mijloace de transport în comun: „Da, folosim bicicletele. Cea cu «ataş» e una tip Cargo, foarte populară în ţările nordice. Noi îl ducem cu ea pe Vlad la grădiniţă, are capacitatea de 100 de kilograme, şi poate duce patru copii cu ea deodată. Vlad se distrează de minune. Pe noi ne scuteşte de parcatul maşinii, pentru că nu este loc în zona grădiniţei”. Interesant este că şi la nunta lor din 2012. Dana a venit la petrecere nu în vreo limuzină de fiţe, ci pe o bicicletă dublă, alături de soţ, ambii îmbrăcaţi în haine de sărbătoare.

Şi Delia Matache (37 de ani) îşi găseşte timp pentru a se relaxa, pe două roţi, alături de soţul ei, Răzvan Munteanu (42 ani). Cântăreaţa a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! nu într-o escapadă romantică spre un restaurant de fiţe, ci îmbrăcaţi sport, pedalând de zor în zona Floreasca. Cu un echipament adecvat, în culori aprinse şi o şapcă pe cap pentru a se feri de razele soarelui, Delia a pedalat fericită alături de Răzvan, care nu a scăpat-o din ochi o secundă, ştiind că traficul din Capitală nu este unul tocmai liniştit. Bicicletele avute de cei doi sunt unele profesionale, iar preţul lor nu este deloc unul de neglijat. 

5_2-3col-doar-delia.jpg

delai pe bicicleta
Delia Matache, surprinsă cum pedalează în buricul Capitalei

 

Citește și:

Irina Loghin face două ture de Herăstrău la 80 de ani! Ce alte trucuri mai are celebra solistă

Prin ce traumă a trecut Irina Loghin în urmă cu 45 de ani: «Îmi introducea o soluţie care este înfiorătoare»

 

 

 

Loading...

Citește și

 • irina loghin cantand la microfon

  Irina Loghin (80 de ani) a povestit cum a ajuns de urgență la medic în urmă cu cinci luni din cauza unor suspiciuni de accident vascular. S-a întâmplat după o noapte grea, cu cântări, agitație și stres. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a sunat imediat medicul de familie, iar acesta a trimis-o de urgență la un consult neurologic.

 • irina loghin 80 de ani

  În 19 februarie, Irina Loghin a împlinit 80 de ani, o vârstă venerabilă pe care nu o arată. Toată viața ei, una dintre marile doamne ale cântecului popular românesc a avut grijă să mănânce sănătos și să facă sport în mod constant. Chiar și acum, aleargă zilnic cel puțin o 7 kilometri, o tură de Parc Herăstrău. Nici în ziua în acer a împlinit 80 de ani nu s-a abătut de la acest program.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1