Vedetele fac împachetări cu nămol ca să scape de reumatism

ramona-891215451151.jpg

namol, vedete, reumatism, techerghiol
Ramona Bădescu se simte ca în anii tinereţii, după ”împachetările” cu nămol

Ramona Bădescu şi Alessia şi Andreea Bănică, soliste care în public arată ca scoase din cutie, nu s-au sfiit să-şi posteze, pe conturile de socializare, fotografii în care arată de parcă tocmai au căzut într-o groapă cu noroi. Ele susţin că se simt mult mai bine după tratamentul cu nămol de Techirghiol.

De peste 25 de ani, olteanca Ramona Bădescu (47 de ani) locuieşte în Italia, la Milano, însă iată că vara aceasta ea nu şi-a mai petrecut vacanţa în oraşul de adopţie, preferând să revină în ţară. Ea le-a dăruit părinţilor un concediu de relaxare la Sovata, la un complex de lux, unde au beneficiat, cu toţii, de un răsfăţ princiar.

Au făcut băi în apă sărată adusă special de la Lacul Ursu, împachetări cu parafină şi nămol, saună, jacuzzi, sport, tratamente faciale şi masaj: “Cel mai mult mi-au plăcut împachetările cu nămol, care sunt extrem de benefice pentru piele şi pentru reumatism”, ne-a declarat vedeta.

namol, vedete, reumatism, techerghiol

Dar şi Andreea Bănică (38 de ani) şi fiica ei, Sofia (7 ani), au postat pe Facebook, înainte ca solista să rămână din nou însărcinată, o poză amuzantă, din care doar ochii li se mai văd: „Mereu merg cu Sofia la Techirghiol, care este aici, aproape de Eforie Sud, de unde sunt eu. Ne place să ne distrăm, nu neapărat că am avea probleme de sănătate. Ne-am prostit şi noi, ne-am jucat şi ne-am împachetat cu nămol. Oricum, face bine oricui”, ne-a povestit cântăreaţa. 

alessia-892131515151.jpg

namol, vedete, reumatism, techerghiol
Alessia susţine că nămolul îi mai alină durerile reumatice

Cât o priveşte pe Alessia  (33 de ani), interpreta piesei ”Vino-ncoace”, ea a pozat acoperită cu nămol, dar într-o ipostază sexy: „Merg la Techirghiol în fiecare vară, la un centru de recuperare. Şi eu, şi mama suferim de reumatism, avem probleme cu oasele. De fiecare dată stăm câte 2-3 săptămâni şi încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, revenim mai energice de acolo”, ne-a declarat ea.

Axinte: «Am mari dureri de spate din cauza răcelilor»

axinte-64125150515151.jpg

namol, vedete, reumatism, techerghiol
Florin Petrescu

Florin Petrescu (43 de ani) sau Axinte din ”Vacanţa Mare” (Kanal D) a găsit soluţia ideală de a scăpa de problemele de sănătate: ”Am mari necazuri cu spatele, am răcit adesea, când jucam afară, în toiul iernii. Uneori înţepenesc de spate, de-abia mă pot ridica dimineaţa din pat. Aşa că vara asta am fost la cel mai mare spital de recuperare din Poiana Câmpina, unde am făcut nişte împachetări speciale cu nămol, adus tot de la Techirghiol. Este foarte bun pentru bolile de oase. Acest tratament îmi prieşte mai bine decât pastilele, căci alea te repară pe de-o parte şi te paradesc pe de alta”, ne-a zis Axinte. 

Alexandru Arşinel: «La Techirghiol îmi tratez hernia de disc»

arsinel-891315515151.jpg

namol, vedete, reumatism, techerghiol
Alexandru Arşinel

Directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel (77 de ani), a suferit în 2012 o operaţie de hernie de disc, la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, însă în zadar: “S-a reactivat nervul sciatic pe partea stângă şi din cauza asta nu funcţionez prea bine. Am dureri mari”, ne-a spus el. Arşinel a urmat mai multe şedinţe de fizioterapie la un complex de cinci stele: ”Am făcut recuperări la Techirghiol, acolo îmi tratez hernia de disc. Acum sunt în stare de funcţionare”. În cadrul acestui complex, actorul a beneficiat de masaje, termoterapie (împachetări cu parafină, cu nămol sapropelic de Techirghiol cu calităţi curative deosebite), dar şi de şedinţe de kinetoterapie. O zi de cazare masă şi tratament costă în jur de 250 de lei. 

Click! spune

Nămolul tratează psoriazisul, vindecă infertilitatea, alină durerile reumatice, te scapă de crizele de ulcer. Pentru tratament este nevoie de o trimitere de la medicul de familie. Nu se recomandă gravidelor, celor care au suferit recent un infarct, care au fost diagnosticaţi cu tumoră malignă sau celor bolnavi de epilepsie. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1