Vedetele din România au câştigat prietenia starurilor internaționale!

6-7-vedete-2.jpg

Mihaela Rădulescu şi Arnold Schwarzenegger se întâlnesc adesea la Los Angeles

I-au admirat pe micile ecrane, însă iată că soarta a făcut să se întâlnească ba, mai mult, să se şi împrietenească. Deşi nu se văd foarte des, căci îi despart sute sau mii de kilometri, vedetele noastre păstrează legătura prin Internet cu cele dragi, de peste hotare. Click! vă prezintă fotografiile pe care Mihaela, Andra, Loredana, Marcel, Costi le păstrează cu sfinţenie pe conturile sociale.

Mihaela Rădulescu (49 de ani), gazda reality-showului „Ferma”, de la Pro TV, şi-a cunoscut idolul, pe musculosul Arnold Schwarzenegger (71 de ani), pe care îl admirase în atâtea filme de acţiune, precum ”Poliţist de grădiniţă” (1990), dar şi din celebra serie ”Terminator”(1984). El este de fapt prieten bun cu Felix Baumgartner, iubitul divei, aşa că vizitele între ei sunt foarte dese, în Los Angeles , unde starul deţine mai multe proprietăţi.

 

Mihaela şi Arnold s-au pozat împreună la o cafeluţă, fotografia lor făcând furori, pe Internet. Cei doi au avut multe subiecte comune, printre care sportul extrem şi televiziunea. Arnold este prieten foarte bun  şi cu Nadia Comăneci, fosta marea gimnastă, stabilită în America de 30 de ani: ”Este un bărbat jovial, interesat de România”, a menţionat Mihaela, într-un interviu.  O altă legătură de suflet, născută de data aceasta dintr-o colaborare, este cea dintre Andra Măruţă (32 de ani) şi cântăreţul spaniol David Bisbal (39 de ani), celebru cu piesa ”Buleria”.

 

Ei au filmat videoclipul piesei „Without You”, lansat în 2016, şi care a adunat peste 30 de milioane de vizualizări, pe Internet. David, Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, au servit cina împreună, într-un local din centrul Capitalei. Şi Loredana Groza (48 de ani) a avut ocazia de a cunoaşte multe celebrităţi, atât din muzică, cât şi din actorie, domeniu unde soţul ei, Andrei Boncea, profesează. Lori avea să îl cunoască pe starul internaţional Armand Assante (69 de ani), după filmările actorului pentru pelicula ”Vânătorii de spirite” unde a jucat rolul principal şi care s-a filmat în România.  După premieră, el a fost invitat de Loredana la concertul ei susţinut la ”Berăria H”.

El a urcat pe scenă, alături de artista noastră, şi au  cântat în duet câteva versuri din piesa ”Bună seara, iubito!”. S-a lăsat cu o petrecere pe cinste, dar şi cu o amiciţie pe viaţă. Costi Ioniţă (41 de ani) a devenit, în ultimii ani, mai cunoscut în America, unde deţine un studio muzical, decât în ţara natală. A colaborat cu nume mari din muzica internaţională, precum Shaggy (50 de ani), Fayde (32 de ani), Mohombi (32 de ani) sau Pitbull (38 de ani). „Piesa “I need your love” pe care Costi Ioniţă a compus-o şi o cântă împreună cu Shaggy, Mohomby şi Faydee s-a clasat în Billboard, topul oficial al industriei muzicale din SUA.

“De aici începe o nouă etapă în producţie. Toţi producătorii, toţi artiştii visează la acest top, acolo trebuie să fii. În Billboard Hot One Hundred nu a mai fost decât un singur român, din ce ştiu eu, Eduard Maya”, a  declarat Costi Ioniţă, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. Ei au devenit şi buni amici, fiind văzuţi împreună şi la petreceri. O altă prietenie frumoasă s-a legat recent între Marcel Pavel (59 de ani) şi Al Bano Carisi (75 de ani), care s-au cunoscut în urmă cu trei ani, la inaugurarea unui restaurant. S-au tot întâlnit la diverse evenimente mondene, în România, unde solistul italian cu voce de invidiat a concertat de câteva ori, dar mai des se văd în Budapesta la evenimentele de familie ale soţilor Irina Nicolae, fosta solistă din trupa A.S.I.A, şi Marius Vizer. Artiştii cu voci inconfundabile au făcut show atât la nuntă, cât şi la botezul fetiţei lor, care a avut loc, într-un local de lux, în urmă cu două săptămâni. 

Loading...