Vedetele, dependente de sport. Ce soluţii au găsit pentru a face mişcare cât sălile de fitness au fost închise

bianca_dorian_sensual54545.jpg

Bianca Drăgușanu a profitat și a făcut sport pe unde a putut.Dorian Hâtz Popa nu a renunțat la sport deloc, deși s-au închis sălile. Simona Sensual face sport, dar mai apelează și la esteticieni

Chiar dacă în timpul pandemiei multe săli de sport au fost închise, vedetele, obişnuite să tragă de fiare, au continuat să facă sport fie acasă, fie în aer liber. Acum, că sălile s-au deschis, multe VIP-uri au început să meargă din nou la sală, acolo unde se simt ca acasă. Bianca Drăguşanu, Bogdan Vlădău, Simona Hapciuc, Simona Senzual, Alex Velea, Dorian Popa sau Mattyas se antrenează din greu pentru a reveni la pătrăţele sau fund bombat.

Pentru unii sportul este sfânt şi nu s-au mai simţit bine atunci când în pandemie s-au închis sălile. Bianca Drăguşanu este o veterană la acest capitol şi corpul ei vorbeşte de la sine. Aşa că şi dacă sălile au fost închise, diva şi-a întreţinut silueta de Barbie oriunde a putut, în parc, la piscină, acasă. Pe Simona Hapciuc, pe care o ştiţi de la „Trăsniţi în NATO” sau “Survivor România”, o vedeaţi mereu la sală.

simona_sonny.jpg

Sonny Flame și-a mutat exercițiile în aer liber. Simona Hapciuc nu concepe să treacă o zi fără să facă sport

Când s-a întors în ţară şi-a amenajat un colţ în noua casă, unde face mişcare la orice oră. Simona Senzual, pe numele ei adevărat Simona Cristina Suhoi, s-a pozat zilele trecute la sala de forţă, după un antrenament epuizant. Dorian Popa sau Alex Velea au dat buzna la sală imediat cum s-au deschis, iar Sonny Flame a continuat să facă sport în parcuri sau acasă. Cât despre Radu Andrei Tudor, ştiristul de la TVR care e prieten cu fraţii luptători Stoica, acesta a publicat zilele trecute pe Facebook o imagine cu el de la sală şi a scris următorul text: “Înapoi la sport. Un antrenament numai bun pentru un tonus excelent la ştirile TVR1”. 

velea_vladau.jpg

Alex Velea și Bogdan Vlădău sunt fani ai sportului. Se vede!

Bogdan Vlădău s-a pozat lângă aparate, iar lângă fotografie a scris “Direct din concediu la sală”. Unele vedete chiar au făcut bani din sport. Despre solistul Mattyas alias Valentin Florea vă spunem că înainte de pandemie a devenit antrenor cu acte în regulă la propria sală, de unde s-a şi îmbolnăvit de COVID de la o clientă. Însă totul a trecut cu bine, iar el continuă să antreneze şi să facă sport.

alin_potop_actor_1.jpg

Actorul Alin Potop s-a reprofilat în pandemie devenind antrenor personal

Iar actorul Alin Potop, de la Teatrul Bulandra, s-a reorientat în pandemie şi s-a dedicat sportului. Şi, mai mult, dacă tot n-au fost spectacole a devenit şi antrenor personal, petrecându-şi mult timp în natură sau în sălile unde a avut voie să lucreze. Şi s-a descurcat extraordinar de bine având şi clienţi vedete cu care a lucrat în această perioadă când teatrele au fost închise. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1