Vedetele dau o avere pe bijuterii! Alex Velea: «Inelul cu cap de mort îmi poartă noroc»

Vedetele autohtone sunt ahtiate după bijuterii şi indiferent că sunt bărbaţi sau femei, cele mai multe adoră piesele voluminoase care să iasă în evidenţă. Alex Velea (34 ani), Bianca Drăguşanu (36 ani), Ştefan Bănică Jr (51 ani), Cătălin Botezatu (52 ani) şi Andreea Bănică (40 ani) au acasă colecţii întregi de bijuterii.

La mâinile lui Alex Velea vezi două inele ce ies în relief, unul cu cap de mort şi altul cu o stea cu cinci colţuri, piese ce-i poartă noroc. În mai multe culturi, craniul e interpretat ca simbol al puterii. Şi inelul său cu steaua cu cinci colţuri e un alt simbol puternic ce atrage şi cumulează forţe teribile. În plus, steaua mai e simbol de protecţie împotriva forţelor negative. În creştinism, cei trei magi au urmat traseul Stelei Bethleemului de pe cerul nopţii pentru a-l găsi pe Iisus, şi în Biblie stelele sunt menţionate pozitiv. În Islam, semiluna, simbolul ce identifică această religie, e însoţită de o stea.

12_alex-velea-accesorii-inele-1.jpg

Alex Velea, campionul tatuajelor şi al bijuteriilor extravagante

 

Un alt bărbat cu bijuterii la vedere este Ştefan Bănică jr. Cântăreţul adoră inelele din argint pe care le are pe deget în permanenţă. La fiecare mână, câte două inele de argint. La mâna dreaptă, are două inele simple plus verigheta, iar la cea stângă, două inele, cu modele, pe post de talisman. “Acum 10 ani nu suportam absolut nimic pe degete sau la gât, lanţ, inele. Aşa a fost să fie. Unele din ele au legătură clară cu muzica. Sunt nişte accesorii pe care îmi place pur şi simplu să le port”, a explicat Ştefan Bănică întrebat ce semnificaţie au inelele pe care le poartă.

 

Creatorul de modă Cătălin Botezatu are şi el bijuterii de valoare. La ceasul Rolex, de 25.000 de euro, Bote a asortat brăţări Cartier Love de 30.000 de euro, două inele din aur de 18 karate, împodobite cu diamante şi, piesa de rezistenţă, o pereche de butoni Frank Muller din aur alb şi galben de 18 karate, cu diamante, toate de 25.000 de euro. Cu aceste accesorii strălucitoare, „mâinile” lui Cătălin Botezatu valorează peste 100.000 de euro!

O mulţime de bijuterii are şi Bianca Drăguşanu. De cele mai multe ori, blonda poartă cercei imenşi, brăţări din argint, bătute cu pietre, dar alege deseori şi unii mici, fini. Unele accesorii îi sunt atât de dragi, încât nu le abandonează nici la sala de sport.

Ca o femeie cochetă ce e, Andreea Bănică are multe bijuterii. Cea mai dragă însă e o brăţară cu şnur roşu, cu un cristal în formă de bănuţ, pe care sunt inscripţionate numele fetei şi cel al soţului. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Alex Velea nu mai face parte, din 2019, din proiectul „Acces Direct”, de la Antena 1. Tot mai multe voci spun că solistul ar putea participa la un nou reality-show, de ce nu, chiar la Exatlon, acolo unde deja primul nume anunţat este „fiul lui adoptuv”, Mario Fresh.

  • Cătălin Botezatu a împlinit 52 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere grandioasă, unde și-a invitat prietenii din lumea mondenă. Sărbătoritul s-a distrat de minune alături de oaspeții săi, evenimentul fiind găzduit de clubul unde acesta este acționar. Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii a fost reprezentat de venirea tortului, care a fost decorat pe măsură. Iată cum a arătat evenimentul!