Vedetele, cu acul în venă pe Facebook

Le vedem la televizor, le ascultăm melodiile, sunt mereu “fresh”, dar, în fond, sunt oameni ca oricare şi, din când în când, mai clachează şi ele. Vedetele mioritice au împânzit internetul cu poze în momente de slăbiciune, pe patul de spital, cu branula în venă.

Zilele trecute, Loredana Chivu şi-a băgat fanii în sperieţi când a postat pe pagina ei de Facebook o imagine cu mâna ei în care era fixată o branulă. Blonda cu cel mai bombat fund a ajuns pe patul de spital, spune ea, din cauza unei căderi de calciu.

Însă nu doar Loredana şi-a pus pe Facebook poze cu branula în vene.

În 2012, Smiley şi-a sensibilizat fanii când a pus pe pagina sa un selfie pe care şi l-a făcut pe patul de spital, cu perfuzia la mână. O răceală puternică l-a doborât pe simpaticul artist, care şi-a reveit rapid după ce medicii au avut grijă de el.

Daniel Buzdugan, însă, nu a fost la fel de norocos ca Smiley. Omul de radio a fost nevoit să îşi ia două săptămâni de concediu medical din cauză că organismul său nu a făcut faţă programului solicitant. Ajuns pe patul de spital, din spatele unei imagini cu branula în venă, Daniel le-a transmis fanilor un mesaj important: “Sănătatea e un dar pe care din păcate noi nu prea punem preţ ….Aveţi grijă de voi şi fuga la doctor!”.

 

Corina şi Cabral, probleme cu gâtul

Pe Cabral, problemele cu gâtul l-au trimis de două ori la spital şi de fiecare dată a postat pe contul său de Facebook imagini cu branula în vene. Prima oară a fost în 2013, când, din cauza unei laringite, a fost nevoie să i se administreze un tratament intravenos. Actorul s-a văzut nevoit, atunci, să participe la premiera filmului „Mamaia” având  branula montată în vena de pe mâna dreaptă.

A doua oară, el a ajuns la perfuzii, în martie 2015, pe când filma în Africa de Sud pentru emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Amigdalita nu i-a dat pace nici departe de România.

În martie 2013, cântăreaţa Corina Bud a făcut laringită şi a fost nevoită să-şi administreze un tratament intravenos chiar înainte de un concert. Solista a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care se află pe o targă cu o perfuzie în mână şi a scris un mesaj uşor licenţios: “Before the show. Laringita.. 'tu-i mama mă-sii... prima oară-n viața mea".

Vara trecută, Alina Plugaru, fosta actriţă de filme pentru adulţi a fost nevoită să meargă de urgență la spital, unde medicii au pus-o imediat pe perfuzii, iar vedeta a postat imaginea cu mâna ei pe Facebook.

Andreea Podărescu a simţit cum se topeşte pe picioare în februarie 2013. O maşină de Salvare a venit la vedetă şi a transportat-o de urgenţă la spital pentru a o stabiliza. "Îmi este dor de prietenii mei", a scris bruneta pe Facebook în dreptul imaginii cu branula de pe mâna ei stângă.

În urmă cu doi ani, chiar de Sfântă Marie Mare, Mihai Morar a şocat internetul când a postat pe contul lui de Facebook o imagine cu el pe patul de spital, cu perfuzia la mână. „Mulţumesc Sf. Maria pentru grijă. La mulți ani, Maria! Cu iubire, Cel Născut din Maria”, a scris Morar pe reţeaua de socializare.

 

Loading...

Citește și