Ele sunt vedetele care și-au tunat sânii în 2015

julia-jianu-care-e-mai-buna.jpg

julia
Julia Jianu şi-a mărit bustul în luna martie, iar acum a ieşit în lume cu “balcoanele”
Foto Arhivă Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Partea corpului pentru care vedetele apelează cel mai des la medicii esteticieni este bustul. Anul acesta, 6 vedete și-au modificat sânii, în țară, sau în străinătate.

Prima vedetă care a apelat în 2015 la chirurgia estetică este Julia Jianu. În martie, artista s-a prezentat la cabinetul emdicului Ion Zegrea și și-a mărit bustul cu implanturile sunt de 445 de mililitri fiecare, marca Mentor. Costurile procedurii se ridică la 3.500 de euro.

Pentru că slăbise, iar bustul i se lăsase, în iunie, Jasmine a trecut și ea pe la același medic care a hotărât să-i ridice sânii cu proteze 350 ml. Intervenţia a durat două ore și a costat aproape 3.000 de euro. „Sunt foarte încântată de rezultat. Eram foarte îndoită de mărime, voiam să-mi pună o cantitate mai mică, însă l-am ascultat pe medicul Ion Zegrea şi, zic eu, rezultatul este foarte bun. Deocamdată sunt bandajată, m-am externat deja şi stau cuminte câteva zile. Nu am voie să fac efort deloc, iar luni voi merge la clinică pentru consultaţie”, a declarat Jasmine pentru Click!

jasmine.jpg

jasmine
Jasmine e mulţumită de noul ei bust
Foto: Click!

A treia vedetă care și-a ridicat sânii cu proteze siliconice a fost Antonia. După ce a născut a doua oară, ea s-a programat în august la medicul Constantin Stan care i-a făcut bustul mai ferm. Cântăreața a trebuit să scoată din buzunare 6.000 de euro.

antonia_si_velea.jpg

antonia sani silicoane camasa elle gala premii
Alex Velea se mândreşte cu Antonia
foto: arhiva personală

În septembrie, și Oana Radu a recurs la această intervenție, după ce a slăbit 60 de kg. Ion Zegrea este cel care i-a făcut sânii să arate ca în adolescență. A cincea vedetă care și-a lăsat decolteul în ”mâna” specialistului a fost Anamaria Prodan.

prodanca12-13-vedete-prodan.jpg

Anamaria Prodan este tare mândră de decolteul ei, pe care şi-l poate etala într-o rochie de seară, de Revelion

În octombrie, aceasta s-a operat în străinătate, ea renunțând la silicoane din cauza unor rpobleme de sănătate. Ultime pe lsita vedetelor care și-au dus sânii la doctor, este Nicoleta Luciu. Bustul uriaș care a consacrat-o a devenit o amintire. Bruneta și-a înlocuit silicoanele mari, de aproape 1.200 de ml, cu unele mai mici, de aproape 750 de ml.

Nicoleta Luciu, Miercurea Ciuc 2.jpg

Nicoleta Luciu Miercurea Ciuc Zsolt
Sânii Nicoletei Luciu s-au micşorat
foto: arhiva personală

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5