Vedetele au dat startul nunţilor şi botezurilor. Mario Joy s-a cununat civil, Andrei Ştefan şi-a creştinat băiatul

Citeste tot despre: 

După ce au tot amânat evenimentul din cauza pandemiei, iată că interpretul hitului internațional “Casablanca”, Mario Joy, pe numele real Marius Dumitru Nicula, a făcut cunuia civilă. El și partenera sa, Mădălina Precupanu, make-up de profesie, și-au unit destinul în formulă restrânsă, alături de câțiva membri ai familiei și de prieteni, cu măștile aferente și cu păstrarea distanței regulamentare.

“Noi aveam inițial nunta anul trecut, am amânat-o pentru anul asta și acum am amânat-o pentru la anul. Am făcut cununia civilă, măcar atât să facem”, ne-a povestit solistul cu mare succes internațional

Andrei Ștefan, de la “Dansez pentru tine”, și-a botezat băiețelul

Fostul concurent la “Dansez pentru tine” și câștigator cu Giulia, din 2008, ex-LaLa Band, actor în “Pariu cu viața”, Andrei Ștefan (33 de ani) și soția sa, Andreea Ștefan (26 de ani), solista Tallina, și-au botezat duminică fiul, pe Luca George, la o biserică din Dămăroaia. Micuțul a fost extrem de liniștit la botez și nu a plâns de loc. La eveniment au venit doar 25 de persoane și au respectat toate restricțiile. Cele două vedete s-au cunoscut acum doi ani, anul trecut, în pandemie, s-au căsătorit, iar în decembrie 2020 au devenit părinți.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1