Vedetele au dat în mintea copiilor

12-13-vedete-claudia-sexy.jpg

Solista Claudia Pătrăşcanu l-a învăţat pe Gabriel să joace table, la Mamaia

Cam toate mămicile marca VIP au lăsat munca pe loc secund, pentru a petrece cât mai mult timp alături de simpaticii lor copii. Click! vă prezintă instantanee simpatice din vacanţa mare, în care Anna Lesko şi Ioana Ginghină îşi distrează micuţii cu baloane de săpun, iar Claudia Pătrăşcanu îşi învaţă fiul cel mare cum să dea 6-6 cu zarurile, la table.

Au muncit pe brânci, încă de la începutul anului, însă odată cu sosirea verii ele şi-au permis un răgaz pentru micuţii lor. De pildă, Claudia Pătrăşcanu (38 de ani), solista trupei Sexy, care are doi băieţi, Gabriel (3 ani) şi Nicholas Mihail, de doar şase luni, şi-a făcut bagajele şi a plecat pe Litoral. În imaginile postate pe Facebook, ea demonstrează că se bucură de acest concediu ca un copil, făcând tumbe pe nisip. Şi, pentru a nu interveni momentele de plictiseală, ea a încins pe plajă o partidă de table cu fiul cel mare. 

12-13-vedete-lesko.jpg

Anna Lesko l-a distrat pe micuţul Adam cu baloane de săpun

Amuzante sunt şi imaginile cu bomba sexy Anna Lesko (38 de ani) şi cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină (39 de ani) care par să se întreacă în baloane de săpun pentru copiii lor, Adam (3 ani) şi Ruxandra ( 9 ani). Micuţul Adam este atât de fascinat de joaca celebrei sale mame încât râde cu gura până la urechi. Pe Litoral s-a aflat şi Diana Bart, vedeta PRIMA TV, care a bifat prima vacanţă alături de bebeluşa ei de numai două luni, Ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plaja din Mamaia,  alături de soţul ei, dar şi de micuţa Maira. Grijulie, proaspăta mămică a stat pe plajă, doar până la orele 11.00. Ea va reveni la cârma emisiunii “Focus Magazin”, din 7 august. 

12-13-vedete-diana-bart.jpg

Diana Bart şi-a scos bebeluşa în vârstă de două luni la Mamaia

Dar şi alte vedete şi-au distrat copiii. De pildă, Daniela Györfi (48 de ani) şi-a dus fiica, pe Maria (6 ani), la ”Ferma animalelor”, un loc de agrement din comuna Pantelimon, înfiinţat în urmă cu opt ani, şi unde Maria a avut prilejul să vadă de aproape tot felul de orătănii. 

12-13-vedete-ginghinia.jpg

Ioana Ginghină a făcut baloane de săpun colorate pentru Ruxandra

Mai curajoasă de fel, Daniela a şi hrănit unele animale cu biscuiţi. Nu în cele din urmă, şi Simona Pătruleasa (42 de ani) are grijă ca fiica ei, Ingrid 6 ani), să se bucure din plin de vacanţa mare. 

12-13-vedete-gyofi.jpg

Daniela Gyorfi şi Maria au vizitat ”Ferma Animalelor” din Pantelimon

Cele două au fost la Muzeul figurilor de ceară ”Madame Tussauds”, din Amsterdam, unde au fost ”salvate” de pe pervazul unui bloc chiar de vestitul Spider-Man.  

12-patruleasa.jpg

Simona Pătruleasa şi Ingrid s-au lăsat salvate de Superman, în Olanda

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1