Vedete care au născut în spitale de stat. Sunt chiar multe!

maternitate_de_stat.jpg

maternitate de stat
Sunt foarte multe şi vedetele care aleg să nască în maternităţi de stat, nu doar cele aleg clinicile particulare
foto: Click!

E la modă printre vedete să nască în clinici particulare. Andra, Raluca lui Pepe, Oana Roman sunt doar câteva dintre vedetele care au născut recent în maternități de lux. Totuși, avem și exemple de vedete care au născut în spitale de stat. Chiar unele nume grele din showbiz.

Andreea Marin, Raluca Moianu, Nicoleta Luciu și Bianca Ioniță sunt doar câteva dintre acele vedete care au născut în spitale de stat. Deși sunt niște divele autohtone, ele n-au avut fițe în ceea ce privește alegerea maternității. Ba chiar unele dintre ele au repetat experiența și la a doua sarcină - Adriana Bahmuțeanu și Giulia Anghelescu.

Vedete care au născut în spitale de stat – Raluca Moianu, la Elias

raluca_moianu_mfx.jpg

Raluca Moianu fata Mara Ilinca
Raluca Moianu are o fetiţă pe nume Mara Ilinca (10 ani)
foto: Mediafax

 

Una dintre cele mai importante vedete care au născut în spitale de stat este Raluca Moianu (46 de ani). Aceasta își amintește despre ziua în care a născut-o pe Mara Ilinca – 15 ianuarie 2005 – că a fost cea mai frumoasă zi din viața ei. Fosta realizatoare și prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”, care este în prezent director de programe al postului de radio Gold FM, unde prezintă show-ul „După amiază cu cântec” (de luni până joi, de la 17.00-19.00), a născut la Spitalul „Elias” din Capitală, tot acolo unde a fost și ea născută. Deși putea opta pentru o naștere naturală, medicul a sfătuit-o pe Raluca să accepte operația de cezariană, pentru a elimina orice risc. La naștere a asistat și tatăl fetiței, medicul stomatolog Marius Ancuța (47 de ani).

Vedete care au născut în spitale de stat – Andreea Marin, la „Panait Sârbu”

andree_amarin_violeta.jpg

Andreea Marin fata ana violeta
Andreea Marin are o fetiţă pe nume Ana Violeta (7 ani şi 9 luni)
foto: arhiva personală

 

„Zâna” a născut-o pe Ana Violeta în decembrie 2007. Andreea Marin (40 de ani) este și ea pe lista cu vedete care au născut în spitale de stat. Ea a ales maternitatea Spitalului „Panait Sârbu” din București şi a fost asistată de doctorul Bogdan Marinescu, cel care i-a supravegheat toată evoluţia sarcinii. Pe vremea aceea, Andreea era măritată cu Ştefan Bănică jr. (47 de ani). În prezent, vedeta s-a recăsătorit, cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (29 de ani). Cei doi îşi doresc copiii, aşa că nu este exclus ca Andreea să anunţe cât mai curând o nouă sarcină.

Vedete care au născut în spitale de stat – Adriana Bahmuțeanu, la Giulești și Polizu

adriana_bahmuteanu_baieti.jpg

adriana bahmuteanu baieti maximus eduard
Adriana Bahmuţeanu are doi băieţi, Maximus (7 ani şi 11 luni) şi Eduard (4 ani şi 9 luni)
foto: Click!

 

Adriana Bahmuțeanu a născut primul copil (Mihai Maximus) la Maternitatea Giulești, în octombrie 2007. A doua naștere, în iunie 2009, a fost, din păcate, prematură și copilul nu a supraviețuit decât trei săptămâni. Cu toate acestea, Bahmu a rămas una dintre acele vedete care au născut în spitale de stat. Ea a schimbat maternitatea, dar nu a ales una privată. Adriana Bahmuțeanu a adus pe lume al treilea copil (Eduard) la Maternitatea Polizu din Capitală, în decembrie 2010. După divorțul de Silviu Prigoană, copiii au rămas în custodia ei.

Vedete care au născut în spitale de stat – Nicoleta Luciu, la Polizu

nicoleta-luciu-tripleti.jpg

nicoleta luciu tripleti
Nicoleta Luciu are patru copiii, Zsolt jr, şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin (4 ani)
foto: arhiva personală

 

În septembrie 2008, Nicoleta Luciu (35 de ani) a ales să nască în Ungaria, la sfatul soțului ei, omul de afaceri maghiar Zsolt Csergo. Pe primul ei copil îl cheamă ca pe tată, Zsolt jr. Atunci când i-a adus pe lume pe tripleții Kim, Karoly și Kevin, sexoasa cântăreață a ales însă o maternitate de stat, din țară. Așa că și Luciu este una dintrea cele vedete care au născut în spitale de stat. La 1 octombrie 2011, vedeta a născut prin cezariană la Polizu, unde a și rămas internată câteva zile, până când copilașii au mai luat în greutate.

Vedete care au născut în spitale de stat – Giulia Anghelescu, la Polizu

giulia_anghelescu_fetita.jpg

giulia anghelescu fetita antonia sabrina
Giulia Anghelescu are doi copii, o fetiţă - Antonia Sabrina (3 ani şi jumătate) şi un băieţel - Eduard Mikael (6 luni)
foto: Dorin Constanda

 

Are o fetiță și un băiețel, ambii născuți prin cezariană într-o maternitate de stat. Giulia Angheelscu (30 de ani) este pe lista acelor vedete care au născut în spitale de stat. Solista a adus-o pe lume pe Antonia Sabrina la 8 aprilie 2012, în Spitalul Polizu din Capitală. După fix trei ani, la 18 aprilie anul acesta, solista a născut și un băiețel, în aceeași maternitate. Chiar dacă nu a apelat la serviciile unei clinici private, solista părea foarte fericită la prima naștere: „Am aşteptat acest moment cu sufletul la gură. Sentimentul pe care l-am trăit când am ţinut-o în braţe pentru prima dată pe pitica este de nepreţuit! Sunt cea mai fericită mămică!”, a declarat Giulia, pentru Click! Giulia este căsătorită cu fratele lui Șerban Huidu, Vlad.

Vedete care au născut în spitale de stat – Bianca Ioniță, la CF2

bianca_ionita.jpg

bianca ionita copil
Bianca Ioniţă şi soţul ei Daniel Pena au o fetiţă, Eva Maria (3 luni)
foto: arhiva personală

 

Bianca Ioniţă (35 de ani) îngroaşă rândurile acestor vedete care au născut în spitale de stat. Ea a adus pe lume la 12 iunie anul acesta o fetiţă perfect sănătoasă, la un spital de stat din Bucureşti. Ştirista de la Kanal D a fost foarte fericită în acea zi, semn că s-a simțit foarte bine, deși nu optase pentru luxul unei clinici private. Ea a ales maternitatea spitalului CF2 din Capitală și a fost asistată pe toată perioada sarcinii și la naștere de medicul Eugen Tănase. Pentru botez, Bianca a ales două nume pentru fetița ei: Eva Maria. Bianca Ioniță este căsătorită cu Daniel Pena.

Loading...

Citește și

 • naștere, sânge, cezariană, medici, copil

  O adevărată minune! După ce a trecut prin chinuri groaznice și după ce s-a luptat cu hemoragia de nedescris, o femeie din Anglia nu credea că va ajunge să-și țină bebelușul în brațe. Mai mult, medicii i-au anunțat soțul să-și cheme rudele pentru că femeia nu mai are mult de trăit.

 • fumat, femei

  Pentru femeile care fumează în primele trei luni de sarcină, riscul ca bebeluşii să se nască cu malformaţii congenitale ale inimii este de la 20 până la 70 la sută mai mare, precizează un studiu realizat de Centrele de Control şi Prevenire a Îmbolnăvirilor din Statele Unite (CDC).

 • pastile medicamente antibiotice mituri sfaturi

  Le luăm pentru a scăpa de infecții și bacterii care ne invadează organismul și ne fac să ne simțim foarte rău. Antibioticele sunt medicamente ce tratează afecțiunile acute și sub acute, iar tratamentul eficient durează între 5 și 10 zile. În jurul acestor medicamente s-au format tot felul de mituri.

 • copii, divort

  Persoanele care au mai mulţi fraţi sau mai multe surori au şanse foarte mari să se bucure de o căsătorie fericită şi longevivă, în comparaţie cu persoanele care sunt singure la părinţi.