Vedete care au dispărut de pe micul ecran: cu ce se ocupă acum

cristian_tabara.jpg

cristian tabara
foto: Wikipedia

După ce au devenit cunoscute de o ţară întreagă şi au fost prezente pe micul ecran ani la rând, s-au făcut nevăzute. Aceste vedete, care au dispărut de pe micul ecran în ultima perioadă, nu au fost, totuși, uitate de telespectatorii lor, care le așteaptă cu sufletul la gură și cu speranța că se vor întoarce. Iată de ce nu au mai apărut la televizor.

Bianca Drăgușanu, Mihaela Tatu, Cristian Tabără și Andreea Raicu se află pe lista cu vedete care au dispărut de pe micul ecran. Telespectatorii se întreabă ce fac și dacă se mai întorc, însă ele nu-și văd capul de treabă. Iată ce fac vedetele noastre, care parcă au intrat în pământ în ultima perioadă.

Vedete care au dispărut de pe micul ecran: Bianca Drăgușanu

bianca-dragusanu-7-act-2.jpg

Bianca Drăguşanu bacalaureat diploma liceu note
Vedete care au dispărut de pe micul ecran: Bianca Drăgușanu nu apare la TV pe mai puțin de 3.000 de euro
Foto: Playboy

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai mediatizate vedete de la noi, însă, în ultima perioadă, frumoasa blondină și-a făcut loc pe lista cu vedete care au dispărut de pe micul ecran. Pe timpul verii, Bianca nu a mai apărut în nici o emisiune TV, însă se zvonește că telespectatorii o vor vedea din nou în toamnă. În sezonul estival, posturile TV nu au avut bugete suficient de mari pentru a o găzdui pe vedetă în emisiuni, care se pare că cere aproximativ 3.000 – 4.000 de euro pentru a face show la televizor. Totuși, fostia soție a lui Victor Slav a primit propuneri tentante din partea posturilor de televiziune Antena 1 și Pro TV, potrivit surselor Click!, și urmează să se întoarcă în sezonul toamnă – iarnă.

Vedete care au dispărut de pe micul ecran: Mihaela Tatu

mihaela-tatu-despre-andreea-marin-se-comporta-ca-si-cum-ar-fi-buricul-pamantului-18442349.jpg

Mihaela Tatu criosauna
Mihaela Tatu s-a retras din televiziune și călătorește prin țară pentru a preda cursuri
foto: Click!

De când s-a mutat din Capitală, Mihaela Tatu face și ea parte din lista cu vedete care au dispărut de pe micul ecran. Totuși, prezentatoarea TV este ocupată până peste cap. Aceasta este implicată într-o campanie de strângere de fonduri pentru Centrul Respiro „Piticot”: „În 20 de ani de media, nu mai țin șirul evenimentelor caritabile în care m-am implicat. Îmi pasă cu adevărat! Este vorba despre copiii noștri, ai acestei țări, care nu au nici o vină că au venit pe lume mai puțin norocoși decât alții”, a declarat vedeta pentru Click!. Totuși, Mihaela nu refuză categoric să reapară la TV, doar că așteaptă un proiect destul de interesant să o convingă.

Vedete care au dispărut de pe micul ecran: Cristian Tabără

cristian_tabara.jpg

cristian tabara
Vedete care au disparut de pe micul ecran: Cristian Tabără s-a retras din televiziune după scandalul sexual în care a fost implicat
foto: Wikipedia

Printre vedete care au dispărut de pe micul ecran se numără și Cristian Tabără. După ce a fost implicat într-un scandal sexual cu fiica fostei iubite, Cristi nu a mai apărut deloc la televiziune. Potrivit Adevărul, moderatorul a fost acuzat de Alina Bodnaru că ar fi abuzat-o sexual pe fiica ei, Alexandra. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu patru ani. Potrivit declarațiile Alinei, Cristi ar fi întrat în camera Alexandrei și ar fi abuzat-o sexual într-o noapte. Deși la finalul anchetei, moderatorul a fost găsit nevinovat, acesta și-a dat demisia.

Vedete care au dispărut de pe micul ecran: Andreea Raicu

andreea-raicu.jpg

andreea raicu cearcane pungi de sub ochi
Vedete care au dispărut de pe micul ecran: Andreea Raicu se ocupă de proiectele personale
FOTO: Arhiva personală

Nici Andreea Raicu nu și-a mai făcut deloc apariția, fiind una dintre acele vedete care au dispărut de pe micul ecran. Aceasta este foarte ocupată cu creațiile vestimentare în ultima perioadă, însă nu a renunțat nici la televiziune: „Andreea Raicu nu s-a retras de pe sticlă. Andreea a decis să nu mai facă proiectele care nu o mai făceau fericită. Face aceleași lucruri pe care le făcea și înainte, în paralel cu televiziunea, adică se ocupă de proiectele personale, precum revista «andreearaicu.ro» și de toate proiectele care au legătură cu aceasta, de colecțiile de haine, de bijuterii”, a declarat vedeta pentru Click!. 

loading...
Loading...

Citește și