Vedeta pe care NIMENI nu a recunoscut-o, la TV! Tu știi cine e? Doamne, ce transformare!

vedeta_pe_care_nimeni_nu_a_recunoscut-o_la_tv_tu_stii_cine_e_doamne_ce_transformare.jpg

Vedeta pe care NIMENI nu a recunoscut-o, la TV! Tu știi cine e Doamne, ce transformare!
Vedeta pe care NIMENI nu a recunoscut-o, la TV! Tu știi cine e Doamne, ce transformare!

Celebra prezentatoare TV, acum devenită producătoare, a acceptat provocarea lui Dan Negru. Aceasta a urcat pe ”Scena Misterelor” în a cincia ediţie a emisiunii de la Antena 1. Şi nimeni nu şi-a dat seama că e ea!

Vedeta pe care NIMENI nu a recunoscut-o, la TV! 

Celebra vedetă a apărut pe Scena Misterelor costumată în diavol. Aceasta a avut o ţinută originală, extrem de buna şi un make-up pe măsură. Fosta prezentatoare tv și actuala producătoare de filme și seriale TV a fost ajutorul comediantului Varză, din platou.

Demascarea ei a fost imposibil de ghicit. Costumaţia şi masca falsă nu au lăsat niciun indiciu la vedere pentru cei din platou. Diana Munteanu s-a speriat de diavolita de pe Scena Misterelor şi i-a cerut Ronei Hartner o cruce.

”Diavolița” face parte din generaţia crainicelor anilor ’90. Are o cariera de peste 28 de ani în televiziune. În prezent, e prezentatoare şi producătoare de emisiuni şi seriale TV.

Află pe clickpentrufemei.ro despre cine e vorba!

Leacul Lidiei Fecioru pentru regenerarea ficatului

El e FRATELE secret al Andei Adam! Vlad e un mic HULK în devenire și tocmai s-a însurat. Cum arată soția lui

Loading...

Citește și

  • În timp ce unii realizatori rămân fără emisiuni la Antena 1, alții au filmat deja proiecte noi. Lui Dan Negru (47 de ani), cel care a adus mari audienţe cu toate proiectele lui şi în special cu revelioanele prezentate, i s-ar da pe mână un nou show.

  • Joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”, la Antena 1, Antonia, Alex Velea, nea Mărin Barbu, Sorana Mohamad și Liviu Teodorescu vor trebui să ghicească, alături de vedetele permanente – Pepe, Diana Munteanu, Rona Hartner, Dorian Popa și Cosmin Seleși , cine sunt personalitățile din spatele măștilor care vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru.

  • Show-ul “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, va avea premiera astăzi, de la orele 20.00, la Antena 1. Show-ul era să rămână fără măști, chiar de la prima ediție, căci soluțiile speciale de lipit au rămas, înainte de filmare, pe aeroportul din Los Angeles.