Dan Bordeianu, colț de rai la Brănești: curtea și grădina sunt de vis. Și Keo s-a mutat în casă nouă

dan-bordeianu.png

Dan Bordeianu este pasionat de tâmplărie
foto: Instagram

Activitatea artistică a vedetelor este pe butuci, pe perioada pandemiei de coronavirus, însă iată că nimeni nu s-a plictisit în izolare! Keo şi Dan Bordeianu şi-au suflecat mânecile şi au meşterit în curtea casei, lăudându-se acum cu solariile şi cu rândurile de ceapă verde, iar Liviu Vârciu şi-a pregătit casa pentru băieţelul lui, care a venit pe lume zilele trecute. Solistul a promis că va munci triplu, de acum înainte, nu de alta, dar mai are două fete, cărora trebuie să le facă zestre.

Liviu Vârciu (39 de ani) este în al nouălea cer de bucurie de când iubita lui, Anda Călin (30 de ani), l-a făcut tată de băiat. Celebrul solist s-a pregătit ca la carte pentru venirea pe lume a bebeluşului: a meşterit în curtea vilei sale din Băneasa, dar şi în garaj, la maşini, iar în curând revine la Antena 1, pentru a filma noul sezon al show-ului transformărilor, “Te cunosc de undeva”.

liviu-varciu.png

liviu varciu
Liviu Vârciu, Anda Călin și micuța Anastasia
foto: Instagram

În plus, de-abia aşteaptă premiera peliculei “Zăpadă, ceai şi dragoste”, realizată cu ajutorul financiar al iubitei, care şi-a vândut apartamentul, pentru a deveni asociaţi în acest proiect. El şi Anda au o relaţie cu năbădăi: s-au cunoscut în august 2016, în 2018 s-au despărţit patru luni, ca mai apoi să revină la sentimente mai bune. Liviu are şi două fete, Carmina (18 ani) şi Anastasia (3 ani). 

casa-dan-bordeianu.jpg

Așa arată paradisul de la Brănești, unde trăiește familia Bordeianu
foto: Facebook

Dan Bordeianu a renovat casa construită de tatăl lui

Dar nici actorul Dan Bordeianu (44 de ani) nu a stat o clipă locului, ocupându-se de grădina casei lui, situată în comuna Brăneşti, Judeţul Ilfov, unde locuieşte cu soţia Teodora şi cu fiica lor, Maria. Casa a fost construită de tatăl artistului, în perioada 1980 -1990, iar după decesului părintelui său Dan a refuzat să o vândă.

rosii-gradina-dan-bordeianu.jpg

Dan Bordeianu, mândru de roșiile sale din curte
foto: Facebook

Cu banii obţinuţi din serialele tv difuzate de Acasă TV, “Numai iubirea”, “Iubire ca în filme” şi “Lacrimi de iubire”, dar şi din alte colaborări, şarmantul artist a reuşit să o renoveze, apoi s-a mutat aici definitiv. Actorul are şi o grădină plină de legume, de care se ocupă zilnic. În plus, a învăţat să gătească, fiind expert în tăieţei la metru. Dan mai are o pasiune, sculptura în lemn, având diverse lucrări în casă, inclusiv măsuţe şi scaune.

keo-familie.jpg

Misty, Keo și fetița lor, în curtea casei
foto: arhivă personală

​Keo: “Ne-am mutat în casă nouă"

Şi solistul Keo (41 de ani) şi-a făcut de lucru în curtea vilei sale din Pipera: “Ne-am mutat în casă nouă, cu două săptămâni înainte de izolare, am avut noroc. Am stat mult prin grădină, cu Alexa (Alexandra Pavel - Misty, n.r.) şi cu Arya, fiica noastră, dar şi în studioul de înregistrări, care e tot în casă. Am compus o piesă nouă, pe care o voi lansa în următoarele săptămâni, alături de un artist talentat, Pavel Stratan. Se numeşte «Lasă-mă să beau», i-am filmat şi videoclip, îmi place cum a ieşit. M-am apucat şi de grădinărit, în perioada asta, fără glumă. Cum grădinarul tot nu a putut veni în această perioadă, m-am ocupat eu de grădină”, a povestit solistul, pentru www.bravonet.ro

Citește și:

EXCLUSIV Ce mari și frumoși sunt băieții lui Wilmark! Coregraful ne-a arătat cum s-a reinventat în izolare

FOTO Mirela Vaida, ce viață dulce! Mașină nouă, casă în pădure, job bun și familie perfectă

  •  

 

  •  

 

Loading...

Citește și

  • dan bordeianu insurat secret

    O nuntă-surpriză a avut loc în showbiz-ul românesc, în urmă cu o săptămână. Unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi nu mai e disponibil. Dan Bordeianu (39 de ani) s-a însurat în mare secret, cu aleasa inimii lui, Teodora. Cei doi au o relație de doi ani și jumătate și s-au hotărât să facă pasul cel mare. Actorul a vrut ca fericitul eveniment să fie unul discret, departe de ochii curioșilor.

  • Dan Bordeianu a dat lovitura cu rolul lui Victor Bratu, din telenovela de succes ”Numai iubirea”, redifuzată şi în prezent, în fiecare seară, de la orele 23.00 de PRO 2. Artistul are un mic colţ de rai, în comuna Brăneşti, jud Ilfov, unde întregul mobilier este lucrat de el.