Liviu Vârciu, viața cu trei copii. Muncește la trei emisiuni ca să aducă bani în casă

12-99.jpg

Liviu Vârciu, Anda Călin și micuța Anastasia
foto: Facebook

Liviu Vârciu (39 de ani), cândva un burlac convins, este acum un tată responsabil, care strânge ban pe ban ca să le asigure un trai bun copiilor săi, Carmina (18 ani), Anastasia (3 ani) şi băieţelul care are doar trei luni. Pe 4 august, Liviu vă invită la premiera show-ului matrimonial ”Rămân cu tine”, iar în paralel filmează alături de prietenul lui, Andrei Ştefănescu, pentru emisiunea lui Nea Marin.

Liviu Vârciu este pus pe muncă, în această vară, şi nu îi stă deloc gândul la vacanţe. Nu de alta, dar are nevoie de bani. Deşi fiica lui cea mare, Carmina, are 18 ani, ea vrea să continue studiile, astfel că celebrul tată îi va mai plăti câţiva ani pensia alimentară, în valoare de peste 1.500 de lei.

12-69.jpg

Fiica lui, Carmina (18 ani), căreia îi plăteşte pensie alimentară

Liviu este implicat în trei proiecte la Antena 1, însă pandemia de coronavirus i-a cam dat planurile peste cap, căci multe dintre filmări au fost amânate.

Pe 20 iunie, s-a întrerupt ”Te cunosc de undeva”, unde Liviu este concurent, după ce câţiva colegi au fost diagnosticaţi cu temuta boală (n.r.- printre ei se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea şi Adriana Trandafir, toţi vindecaţi).

12-79.jpg

La ”Rămân cu tine!”

Şi show-ul „Rămân cu tine”, care va avea premiera pe 4 august, şi-a sistat filmările, fiind difuzate doar ediţiile înregistrate deja. În aşteptarea revenirii la ambele producţii tv de succes, el şi Andrei Ştefănescu, solistul trupei ”Alb Negru”, continuă aventurile pentru show-ul lui Nea Marin, care revine în curând pe micile ecrane.

12-73.jpg

Continuă aventurile la ”Nea Marin”

În timpul liber, Liviu este un tătic devotat, ajutându-şi iubita, pe Anda Călin (30 de ani), cu creşterea celor doi copii ai lor: „Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte mult timp cu el, pentru că micuţul doarme şi mănâncă, iar Liviu poate să îşi vadă de proiectele sale în televiziune şi ce mai face el. Seara îi face baie micuţului şi au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, ne-a povestit un apropiat al familiei.

12-12.jpg

La ”Te cunosc de undeva”

Dar el este foarte grijuliu şi cu Anastasia, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. ”Este foarte atent, iar de curând, când au fost la mare, a fost foarte grijuliu să nu păţească nimic, să nu intre în apa mare şi a fost un tată responsabil”, a mai adăugat sursa citată. Liviu a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în faţa casei sale, în timp ce meşterea la maşină. Era încălţat în botoşei, în formă de căţel, spre amuzamentul celor care l-au recunoscut. 

liviu-varciu_2.jpg

Liviu Vârciu, în papuci de casă cu „maimuțoi”
Foto: Mihai Ionescu

Citește și:

EXCLUSIV Liviu Vârciu, cel mai fericit tată de băiat. ”Seara doar el îi face baie”

Liviu Vârciu, «topit» după fetița lui cea mică! Cum au fost surprinși cei doi

 

Loading...
 
 

Citește și