Vârciu, în tandrețuri cu Diana Munteanu. Cum au fost surprinşi cei doi

varciu.jpg

prezentator, divorțată, emisiune, avansuri, îndrăgostit
Liviu Vârciu și Diana Munteanu sunt pe cale să formeze cuplul toamnei în showbiz
foto: Gheorghe Chelu

Liviu Vârciu este pus pe fapte mari. După ce în presă s-a speculat că prezentatorul tv s-ar săpâni cu greu în preajma Dianei Munteanu, se pare că micile bârfe au prins contur. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la petrecerea de lansare a noii grile de toamnă a postului Antena 1, care a avut loc miercuri seara (16 septembrie), pe malul lacului Herăstrău.

Liviu Vârciu vrea cu tot dinadinsul să intre în grațiile colegei lui, Diana Munteanu, prin sutele de complimente cu care exagerează mai mereu. Cucerit de pielea ei bronzată, de pletele blonde și de zâmbetul de invidiat, Vârciu nu s-a abținut nici măcar în public să-i facă avansuri blondei.

Cei doi au fost surprinşi împreună la petrecerea de lansare a noii grile Antena 1. Gesturile lui Liviu l-au trădat imediat: el a făcut tot posibilul pentru a o atinge, chiar şi uşor, pe braţ, pe Diana. 

Cu toate că a părut că se simte bine în compania lui, blonda nu a dat semne că ar vrea mai mult de o relaţie de prietenie. Asta, se poate, şi din cauza faptului că nu e fan al relațiilor la locul de muncă. 

Liviu şi Diana vor fi colegi pe platourile de la noua emisiune a postului Antena 1, "Ham Talent". Pe lângă Diana, în scaunele de juraţi se vor afla Beatrice Rancea, Mihai Petre, Pepe şi expertul Gabriel Cocu. Liviu va prezenta show-ul care va fi difuzat în această toamnă, iar firea fostului cântăreţ i-a cucerit pe producători. Sursele din echipa de filmare au dezvăluit că producătorii emisiunii intenționează să facă publice unele glume cu care prezentatorul i-a dat pe spate, glume făcute în timpul repetiţiilor.

Loading...

Citește și