Vârciu, acum îi poţi restitui lui Nea Mărin datoria de 30.000 de euro!

10_1-3col-doar-varciu-cu-fiica.jpg

Liviu Vârciu a organizat petrecerea Anastasiei la un centru de evenimente din Otopeni

Nea Mărin a dansat şi s-a ospătat, sâmbătă seară, la petrecerea micuţei Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu (37 de ani). Cei doi s-au împrietenit atât de mult la filmările emisiunii de la Antena 1, încât se ajută mereu la nevoie. În urmă cu trei ani, când Liviu a rămas fără bani pentru casă, zbirul de la Antena 1 l-a împrumat fără să clipească.

Liviu răsuflă uşurat, după petrecerea de botez a fiicei sale, Anastasia Maria. Nu de alta, dar din ce a mai strâns, de pe la emisiuni tv, dar şi din darul mesenilor, acum îi poate înapoia lui Nea Mărin, pe care îl numeşte ”părintele meu spiritual”, suma de 30.000 de euro.Despre acest împrumut am aflat în urmă cu trei ani, chiar din gura zbirului de la Antena 1: “Liviu se blocase cu banii şi mi-a zis «tăticuţule, ajută-mă! Dă-mi şi mie 25-30.000 € ca să termin casa». Şi l-am ajutat, ce să fac. Eu i-am zis să facem testul ADN, că oricum îl consider ca şi copilul meu”. Liviu Vârciu a muncit ca un rob ca să se achite de datorie, fiind prezent ba la filmările emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, ba la toate concursurile tv. De petrecerea de sâmbătă seară, care a avut loc la un centru de evenimente din Otopeni, s-a ocupat Anda Călin, iubita lui Liviu. 

 Ea a  fost reponsabilă şi cu degustarea meniului. Mesenii s-au înfruptat din bunătăţi, fiind răsfăţaţi cu icre, creveţi, piept de raţă, somon şi muşchiuleţ de vită. Tortul a fost adus exact la miezul nopţii, petrecăreţii asistând, în curtea localului, la un superb joc de artificii. Părinţii micuţei Anastasia au fost extrem de eleganţi. Liviu a purtat un costum clasic, de culoare neagră, cămaşă albă şi papion, iar iubita lui Vârciu a strălucit în rochia de seară, cu aplicaţii manuale. “Acum Anda va fi mulţumită. De când îşi doreşte ea să fie mai grasă şi va fi pentru că rochia este mai grea cu 10 kilograme”, a spus Liviu la Antena 1. Iar micuţa Anastasia, sărbătorita serii, a fost îmbrăcată într-o rochiţă de prinţesă, din dantelă neagră, cu fundiţe roz.

La eveniment au dănţuit, până în zori, Cătălin Botezatu, Oana Roman, Pepe şi soţia lui, Raluca, Romică Ţociu şi Cornel Palade.  Liviu şi-a văzut visul împlinit anul trecut, când s-a putut muta în vila cu etaj, situată  pe un teren cu suprafaţă de 135 de metri pătraţi, pe care l-a achiziţionat în de 2013, din banii obţinuţi de părinţii lui, pe un apartament din Constanţa. La subsol se află garajul, crama şi studioul de înregistrări, jacuzzi şi saună, iar la parter, livingul, un birou, bucătăria şi o terasă de 50 mp. La etaj sunt trei dormitoare cu trei băi, plus o terasă de 70 metri pătraţi.

A ratat la mustaţă premiul de la Asia Express

10_virciu-asia.jpg

Liviu şi Andrei Ştefănescu au făcut foamea în Asia

Liviu Vârciu a sperat să pună mâna pe marele premiu de la show-ul ”Asia Express”, filmat în Asia, la sfârşitul anului trecut, însă el şi colegul lui, Andrei Ştefănescu, au ratat la mustaţă cei 30.000 de euro, puşi în joc. Trofeul şi banii au ajuns la echipa rivală, formată din Raluka şi Ana Baniciu. Supărat, el chiar i-a bătut un apropo lui Nea Mărin, la o emisiune tv: ”N-am câştigat, Nea Mărin, nici acum nu-ţi pot restitui datoria!”. Deşi a acceptat mereu orice contract, Liviu nu a prea avut parte de bani. 

loading...
Loading...