Vântur şi Salman Khan vând medalioane în scop caritabil

Gazda show-urilor „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, este pe val în India.

Iulia Vântur (36 de ani) a lansat o melodie, a lucrat la un album, iar unele dintre piese au apărut pe coloanele sonore ale filmelor în care joacă iubitul ei, Salman Khan (51 de ani). Mai mult, româncuţa noastră a devenit fotomodel, rupând gura târgului, luna trecută, la un festival de modă. De ceva vreme, Iulia şi Salman Khan poartă medalioane identice,  inscripţionate „share, care, love, joy, hope”  (n.r.- grijă, ajutor, dragoste, bucurie şi speranţă): “Aceste bijuterii se fac la Fundaţia Being Human a lui Salman Khan. Se vând, iar banii sunt folosiţi pentru acte de caritate”, ne-a spus Iulia Vântur.

Anul trecut, ea a ajutat-o şi pe viitoarea cumnată, Alvira Agnihotri, sora lui Salman, căreia i-a promovat magazinul de rochii şi de sari-uri cu pietre preţioase: „Any woman feels spoiled here” (n.r-„Orice femeie se simte răsfăţată aici”), a postat ea un mesaj laudativ pe Internet.

loading...
Loading...

Citește și

  • iulia vantur talisman salman khan

    Degeaba încearcă Iulia Vântur să ne convingă că între ea şi Salman Khan nu există nicio poveste de dragoste.Recent, cei doi au fost surprinşi purtând aceeaşi talisman, dovadă a legăturii lor puternice. Bijuteriile fac parte dintr-o linie lansată de sora celebrului actor de la Boolywood, modele pe care le promovează însuşi Salman Khan.

  • bomba sexy

    A rămas mai puţin de o lună până când vor începe filmările celui de-al treilea sezon al show-ului “Ferma Vedetelor”, iar la sediul Pro Tv se duc discuţii aprinse despre stabilirea concurenţilor. Subiectul fierbinte al şedinţelor îl reprezintă însă postul de prezentatoare. Cu o carieră înfloritoare în India, Iulia Vântur pare tot mai departe de proiectul “Ferma”.

  • Dacă nu vine Mahomed la munte, se duce muntele la Mahomed! Fix aşa pare că se va întâmpla şi cu emisiunea „Ferma vedetelor”, pentru care se “coace” acum al treilea sezon. Cum prezentatoarea Iulia Vântur s-a stabilit în India, unde are deja o carieră în floare, producătorii vor să mute acolo întreaga echipă, plus concurenţii-VIP.

  • Iulia Vântur (36 de ani), iubita actorului Salman Khan, este pe cai mari în India, atrăgându-și invidia ­artistelor de la Bollywood, care se simt ameninţate de talentul și de frumusețea româncei.