Vântur, în India-îmbrobodită, în România-dezgolită

iulia-vantur.jpg

Iulia Vântur
FOTO: Arhiva personală

Relația Iuliei Vântur (36 de ani) cu Salman Khan (50 de ani) stă sub semnul întrebării, asta și pentru că vedeta a stat cam mult prin România în ultima vreme. Astfel, au luat naștere zvonuri conform cărora blondina nu s-ar mai grăbi să se întoarcă în India, căci n-ar mai avea de ce. Nimic mai fals.

Click! a aflat că "Lulia", așa cum o alintă jurnaliștii indieni, a venit în România în septembrie pentru a-și reînnoi viza pentru India și că acolo a așteaptă multe proiecte artistice. În plus, și revenirea pe meleagurile autohtone i-a priit vedetei.

A participat la multe petreceri mondene, la emisiuni TV, s-a reîntâlnit cu vechi prietene și și-a dus părinții în vacanță, la Berlin. Nu am putut să nu observăm și schimbarea Iuliei de când aceasta a revenit acasă. Dacă în India, în prezența "soacrei" Sushila Charak (70 de ani), mama actorului Salman Khan, Vântur se îmbracă tradițional, acoperită din cap până în picioare, în România și-a etalat, nestingherită, trupul sexy.  Rochiile decoltate, cu crăpături îndrăznețe sau mulate pe forme au fost preferatele Iuliei.

new_picture_20.jpg

Iulia Vantur, Salman Khan, soacra Iuliei Vantur, Iulia Vantur sexy, India
Iulia Vântur, într-o rochie sexy, semnată Cristina Săvulescu
foto:Instagram

"Iulia se va întoarce curând ]n India. Aici, în România, are multe propuneri de la televiziuni, chiar două foarte tari, încă se mai gândeşte dacă va accepta sau nu. În India a fost solicitată să interpreteze o nouă melodie şi să filmeze şi videoclip”, au povestit, pentru Click!, surse din anturajul Iuliei Vântur. În iunie 2016, vedeta a înregistrat o melodie împreună cu actorul indian Salman Khan (50 de ani).

 

Loading...

Citește și

  • Au trecut aproape două luni de când Iulia Vântur s-a întors din ţara adoptivă, India, în ţara natală, România. Suficient de mult cât să se instaleze dorul de Salman Khan, actorul de la Bollywood de care se leagă ultimii ani din viaţa româncei noastre. Click! a surprins-o pe Iulia prin oraş, la cumpărături fine, pentru suflet şi minte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1