Vântu: „Boureanu a fost foarte popular la Rahova”

2-3-neatza-3.jpg

Cristian Boureanu şi iubita lui s-au sărutat cu foc şi s-au îmbrăţişat
Foto: Florin Şuler

Cristian Boureanu a scăpat de arest în urmă cu o săptămână, după ce a stat timp de două luni în spatele gratiilor. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine”, a declarat Boureanu când a ieșit pe poarta penitenciarului Rahova, unde fusese mutat marți, 8 august, din cauza lipsei de spațiu din arestul Capitalei.

Întrebat cum au fost condițiile în arest, fostul parlamentar a fost ironic. ”A fost foarte bine. Sigur, trebuie să mulțumim guvernului norvegian pentru investițiile făcute aici”, a spus Boureanu. 

Sorin Ovidiu Vântu, „cazat” de un an la Rahova într-un dosar în care a fost acuzat de spălare de bani şi delapidarea companiei, a povestit cum a trecut Cristian Boureanu peste zilele petrecute la răcoare. „Cu toate că a stat foarte puțin la Rahova, popularitatea lui Boureanu a beneficiat de o cotă enormă atunci când a fost liberat. Până la ieșirea pe poarta închisorii a fost însoțit de corul plin de simpatie al chiriașilor din stabiliment”, a menționat Vântu pe Facebook.

Interesant este că o exprimare similară a avut-o și un fost deținut al penitenciarului. Înainte ca fostul politician să iasă din pușcărie s-a petrecut un moment amuzant. "Zeci de ziaristi la poarta penitenciarului Rahova, așteptându-l pe Cristian Boureanu. Iese un domn, proaspat eliberat (dupa 20 de ani de detenție), se uită la noi și întreabă: "Doamna lui Boureanu este?" Ea confirma timid, cu un ușor zâmbet. "Aveți un soț scump și dulce. Toti băieții vă transmit asta".

loading...
Loading...

Citește și

  • Fostul deputat Cristian Boureanu a fost eliberat vineri, 11 august, din Penitenciarul Rahova şi va rămâne sub control judiciar în dosarul pentru ultraj. Afaceristul a fost întâmpinat la poarta puşcăriei de către iubita lui, Laura Dincă, iar revederea s-a lăsat cu îmbrăţişări şi sărutări înfocate.

  • cristian boureanu

    Iubita lui Cristian Boureanu a ignorat soarele puternic de la orele după-amiezii din București și a venit să-l întâmpine pe fostul deputat în poarta penitenciarului Rahova vineri, 11 august. Boureanu a avut un discurs ironic la ieșirea din penitenciar.