Vandici, cea mai sexy graviduţă din Republica Dominicană

15-special-5.-2col-.jpg

Ilinca Vandici este însărcinată în trei luni

Vedetele au luat cu asalt marea Caraibilor, la început de an. Nu numai Scărlătescu, ci şi Ilinca Vandici şi iubitul ei s-au bălăcit în apele incredibil de albastre şi au făcut plajă pe nisipul fin din unul dintre cele mai exotice locuri de pe pământ.

Însărcinată în 3 luni, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D şi-a plimbat burtica, timp de zece zile, tocmai în Punta Cana din Republica Dominicană. Totul acolo a fost senzaţional: nisipul fin şi alb, marea cu apă caldă, palmierii, verdeaţa, fructele de toate felurile... Mai greu a fost drumul până acolo.

15-special-6.-2col-vandici-si-andrei-caraibe.jpg

Ilinca Vandici, alături de iubitul ei, afaceristul Andrei Neacşu

„Am plecat înainte de Revelion, în ideea de a ciocni pe plajă un pahar de şampanie, la trecerea dintre ani. Numai că am avut întârziere foarte mare. Am zburat cu escală la Paris unde, din cauza ceţii, avionul a avut întârziere 14 ore, prin urmare am stat în aeroport 18 ore. Am ajuns în data de 31 ianuarie, rupţi de oboseală, cu câteva ore înainte de Revelion. Eram atât de obosiţi, încât la ora 22.00 dormeam amândoi buştean, în cameră. Am auzit focurile de artificii din pat, dar nu am avut puterea să ne ridicăm”, povesteşte Ilinca Vandici, râzând.
S-a odihnit mult şi în zilele care au urmat. După o perioadă extrem de aglomerată, a relaxarea aceasta a fost tot ce şi-a dorit. Nici nu a vrut să îşi pună în pericol sarcina, prin urmare nu a ales activităţi solicitante. „Puteam să merg să înot cu delfinii, dar am refuzat, pentru că nu ştiam ce se poate întâmpla şi am preferat să fiu în siguranţă”, mai spune ea.

Loading...
 
 

Citește și

  • Înainte de a intra în 2017, Ilinca Vandici (30 de ani) a anunţat că e însărcinată în trei luni, cu iubitul ei, Andrei Neacşu.

  • ilinca vandici look schimbat bravo ai stil

    Sfârşitul de an vine cu o veste bombă de la prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!" de la Kanal D. Ilinca Vandici a făcut public ceea ce până acum ştiau doar apropiaţii ei. În 2017, vedeta va deveni pentru prima dată mămică alături de bărbatul cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

  • Dacă până nu demult poza în fata fără noroc în dragoste, Ilinca Vandici e mai fericită ca niciodată de când l-a cunoscut pe actualul ei iubit. Prezentatoarea Kanal d a anunţat la finele anului 2016 că este însărcinată cu Andrei Neacşu, fiul primarului din Tunari, şi va deveni pentru prima dată mămică în 2017. La scurt timp după anunţ, vedeta s-a răsfăţat într-o vacanţă exotică alături de bărbatul căruia îi va dărui un copil.

  • ilinca vandici look schimbat bravo ai stil

    Nu doar concurentele de la "Bravo, ai stil!" defilează pe scenă cu ţinute şi coafuri sofisticate, ci şi juraţii şi gazda show-ului. În ediţia de vineri, ultima din săptămână, înaintea galei eliminatorii, Ilinca Vandici a reuşit să surprindă pe toată lumea. Prezentatoarea şi-a schimbat look-ul şi a optat pentru un alt mod de a-şi aranja părul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1