Vali Bărbulescu s-a revanșat față de iubită cu o vacanță romantică. Unde petrec cei doi

vali_barbulescu_si_delia_tudose.jpg

vali barbulescu delia tudose bali indonezia
Vali Bărbulescu și Delia Tudose, fericiți în Bali
foto: arhiva personală

Zile liniștite are Vali Bărbulescu (42 de ani) după plecarea de la Ferma 2019. Fostul concurent din gașca bandiților se află în vacanță în Bali, o insulă mică din Indonezia, un adevărat paradis tropical. Cunoscutul dj și om de televiziune nu a plecat singur să se relaxeze, ci în compania iubitei sale, Delia Tudose (32 de ani), fotomodel, căreia i-a oferit această călătorie ca să se revanșeze după ce a fost atâta timp plecat la filmările emisiunii de la Pro Tv.

Relația amoroasă a lui Vali Bărbulescu cu Delia Tudose, în care cei doi sunt prinși de 10 ani, a reintrat pe făgașul normal. Deși la scurt timp după ce concurentul a fost eliminat de la Ferma 2019 lucrurile nu păreau prea roz între ei, lucrurile s-au mai calmat și iată că cei doi mai pun o cărămidă la consolidarea poveștii lor de dragoste cu o vacanță însorită în Bali.

cuplu.jpg

delia tudose vali barbulescu
Delia Tudose (stânga) și Vali Bărbulescu, alături de o prietenă în Indonezia
foto: arhiva personală

Peisajul de vis, plaja, și distracția au venit la pachet cu această călătorie și nu fac altceva decât să-i reapropie.

vali_barbulescu.jpg

vali barbulescu benzinarie
Vali Bărbulescu, în pantaloni scurți la benzinărie. Se pregătea pentru Bali din București
foto: Blitz

Cunoscutul om de televiziune a publicat imagini de vis din vacanța în care se află alături de Delia Tudose. Cei doi fac plimbări lungi pe plajă la apus și bat insula în lung și-n lat pe scuter. Până să-și facă bagajele pentru Bali, cei doi au fost surprinși recent de fotoreporterii Click! la o benzinărie din zona Pantelimon. Păreau destul de distanți și la fel de lipsiți de chef de viață, așa că vacanța pare că le-a reaprins scânteia de care aveau nevoie pentru a merge mai departe. 

delia.jpg

delia tudose iubita vali barbulescu
Delia Tudose, la fel de tristă ca în urmă cu o lună când a fost surprinsă la mall
foto: Blitz

Cum și-a pus în pericol Vali Bărbulescu relația cu Delia Tudose

La filmările din Ferma 2019, Vali Bărbulescu s-a apropiat nepermis de mult de Otniela Sandu, în condiţiile în care acasă îl aşteaptă senzuala Delia. Fotomodelul a declarat însă că nu crede că a fost ceva mai mult între iubitul ei și blondina cu părul creț, care a primit porecla Shakira pentru asemănarea ei cu celebra cântăreață. 

“M-a impresionat foarte mult pentru că se descurcă foarte bine în condiţii extreme. Suntem de un deceniu împreună şi e prima dată de când suntem noi un cuplu și se întâmplă să fim aşa de mult despărţiţi”, declara Delia Tudose pentru Click! 

Invitată la Pro Tv, Delia Tudose a povestit că nu se teme că relația ei ar putea avea un final nefericit. "Nu mă îngrijorez pentru că oamenii care îl cunosc, știu că Vali dacă are în față o femeie frumoasă va recunoaște că e frumoasă. Să recunoaștem Otniela, chiar e frumoasă. Îmi place mereu că Vali le ia mereu apărarea feteleor. Nu sunt geloasă", a mai spus ea.

Delia Tudose și Vali Bărbulescu sunt împreună de 10 ani. 

 

Citește și:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vali Bărbulescu a aruncat bomba înainte de eliminarea de la Ferma: "Am fost cu Lili Sandu timp de un an"

Iubita lui Vali Bărbulescu a pozat fără sutien. Delia Tudose nu se teme de Otniela Sandu

Loading...

Citește și