Valeria de la „Bravo, ai stil”, de urgență la spital! Anunțul făcut de Ilinca Vandici

valeria_bravo_ai_stil.jpg

Valeria s-a simțit foarte rău în timpul filmărilor
Foto: wowbiz.ro/kanald

Momente dramatice la „Bravo, ai stil”! În gala care va avea loc sâmbătă seară (2 februarie), una dintre concurente ajunge din platoul emisiunii direct la spital. Ilinca Vandici a făcut anunțul chiar în timpul emisiunii. Se pare că starea de sănătate a Valeriei nu e cea mai bună.

Concurenta a ajuns de urgență la spital, însă nimeni nu știe de ce i s-a făcut rău. Din fericire, nu este vorba despre ceva grav, după cum a anunțat și Ilinca Vandici.

„Ținem legătura în permanență cu cei de la spital!”

valeria_bravo_ai_stil_2.jpg

Concurenta a fost transportată de urgență la spital
Foto: wowbiz.ro/kanald

„Am un anunț foarte important pentru voi, cei din platou, dar și pentru cei din fața micilor ecrane; Valeria a venit azi dimineață aici, pregatită de Gală, să se aranjeze, să vă prezinte o ținută și un moment, din păcate, i s-a făcut foarte rău și în acest moment Valeria este la spital. Sper că este bine și că va ajunge aici până la finalul Galei. Ținem legătura în permanență cu cei de la spital, pentru a ne asigura că este bine. Cineva din echipa emisiunii este alături de ea. Nu îmi rămâne decât să îi urez multă sănătate și să o așteptăm cu brațele deschise aici”, a spus Ilinca Vandici despre Valeria.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1