Valeria Arnăutu stă numai pe la esteticieni! Solista se ocupă intens de aspectul ei

valeria_arnautu.jpg

valeria arnautu
Valeria Arnăutu întinereşte de la o lună la alta
Foto: arhivă personală

Terapiile de înfrumuseţare au devenit din ce în ce mai interesante pentru Valeria Arnăutu. Interpreta de muzică populară şi-a făcut în trecut blefaroplastie, o intervenţie la nivelul pleoapelor superioare pentru îndepărtarea excesului de piele, iar acum a ajuns din nou la estetician. De data aceasta, cântăreaţa vrea să scape de cearcăne.

Valeria Arnăutu are 55 de ani şi ştie cât de important este aspectul fizic în cariera ei muzicală. Cântăreaţa a făcut mai multe schimbări de ordin estetic, aşa că în ultimele luni am văzut-o dintr-un cabinet medical în altul. 

"Mi-am dorit foarte tare să rezolv problema cearcănelor și după o primă discuție, am primit mai multe recomandări. Am ales tratamentul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic, fiind cel mai bun pentru a reface volumul și a conferi luminozitate zonei de sub ochi”, a mărturisit artista.

valeria_arnautu.jpg

valeria arnautu
Valeria Arnăutu, în cabinetul medicului estetician, Daniela Căţănaş
Foto: arhivă personală

Medicul care a ajutat-o pe solistă de scape de complexe a ;i asigurat-o că rezultatele sunt vizibile imediat. “Procedura este recomandată persoanelor care au lipsa de volum în zona de sub ochi. La finalul ședinței de tratament, rezultatele sunt deja vizibile: șanțul lacrimal se umple, iar delimitarea între zona de cearcăn și obraz nu mai este vizibilă. Chiar și ridurile fine și pigmentația maronie se diminuează, oferind luminozitate. Tratamentul este nedureros pentru că se folosește canula atraumatică. În paralel cu această terapie, pentru rejuvenarea întregii zone oculare i-am recomandat și injectarea cu toxină botulinică pentru eliminarea ridurilor perioculare (“laba gâștii”)”, a explicat dr. Daniela Cățănaș.

În urmă cu patru luni, solista se supunea unei blafaroplastii, operaţie la nivelul pleoapelor, care durează 30 de minute şi costă între 600 şi 800 de euro.  

 

Loading...

Citește și

  • valeria arnautu

    Şi cântăreţele de muzică populară încep să simtă gustul operaţiilor estetice. Valeria Arnăutu este printre ultimele care au apelat la plastician. Folclorista, în vârstă de 55 de ani, şi-a făcut o intervenţie la nivelul pleoapelor, iar acum poate ieşi în oraş cu Ana- Maria, fiica ei de 29 de ani,ca două prietene de aceeaşi vârstă.

  • Familia Antoniei ascunde o mulţime de secrete şi de drame. Click! a aflat, în exclusivitate, că bunicul îndrăgitei cântăreţe a trăit o iubire secretă, în urmă cu aproape trei decenii, cu interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 27 de ani. Cântăreaţa ne-a recunoscut detaliile poveştii de dragoste.