Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, vacanţă pe iaht în Capri! Cum s-au răsfăţat în destinaţia preferată a vedetelor de la Hollywood

1-borcea_-pelinel_1.png

Valentina şi Cristi Borcea, vacanţă în Insula Capri

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Valentina Pelinel (40 ani) şi Cristian Borcea (51 ani) se află în vacanţă în Italia. După ce toată vara au stat la hotelul lor din Olimp, iată că acum, la final de sezon, fostul model şi omul de afaceri au mai evadat pentru o vacanţă peste hotare, în ţara lor preferată. "Ciao bella Italia", a scris Valentina în dreptul unei imagini cu ea şi soţul ei din vacanţă. De altfel, aici şi-au petrecut şi luna de miere, la scurt timp de la căsătoria lor din anul 2018.

Începutul de toamnă i-a surprins pe Cristi Borcea (51 de ani) şi pe Valentina Pelinel (40 de ani) departe de ţară, tocmai în Italia, în superba insulă Capri, alături de prietenii lor, Nicuşor Stan (50 de ani), preşedintele grupului Ambasad'Or, şi partenera sa. Cei doi oameni de afaceri, însoţiţi de partenerele lor fermecătoare au făcut o escapadă de o săptămână, într-o locaţie exclusivistă.

2-pelinel_alta_tinuta.png

Pelinel a schimbat mai multe rochiţe vaporoase

La doar o aruncătură de băţ de Napoli, cele două cupluri şi-au petrecut vacanţa în intimitate pe un iaht de 5 stele unde au fost trataţi regeşte cu băuturi fine şi preparate delicioase specifice locurilor. Aceştia au petrecut timpul relaxându-se şi navigând pe Marea Tireniană, dar desigur şi admirând priveliştea de vis oferită de insula Capri şi de insula Ischia, care sunt renumite pentru structura lor muntoasă ce, în combinaţie cu marea, oferă un tablou de poveste.

3-toti_4.png

Întreaga gaşcă s-a relaxat pe un iaht de lux

Pentru câteva zile, cei patru au trăit clipe de vis şi s-au delectat admirând priveliştea pe care le-a prezentat-o marea şi locurile prin care au trecut. Cei patru îşi încarcă bateriile pentru o toamnă plină de evenimente, dar şi cu grijă ca valul 4 al pandemiei să nu le dea planurile peste cap.

Destinaţia preferată a vedetelor de la Hollywood

5-rasfat_culinar.png

Răsfăţaţi cu şampanie şi mâncăruri alese

Valentina a profitat de timpul petrecut pe iaht pentru a-şi pune la punct bronzul şi a făcut furori în scurtele plimbări pe insule cu toaletele superbe care-i lasă la vedere picioarele lungi de fotomodel.

4-nicusor_stan_iubita.png

Nicuşor Stan şi frumoasa lui iubită

Şi iubita lui Nicuşor Stan a impresionat prin frumuseţe şi eleganţă. De altfel, locurile acestea sunt preferate de vedetele de la Hollywood, care-şi fac aici vacanţele, iar fotografiile surprinse de paparazzi stau dovadă. În luna august aici erau surprinşi în prima vacanţă după împăcare chiar Jennifer Lopez şi Ben Affleck.

Cleopatra Stratan, lună de miere în Italia

După ce s-au căsătorit luna trecută într-o discreție maximă, iată că cei doi proaspeți soți Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) au plecat în mult așteptata lună de miere. Și nu oriunde, ci în Italia, la Costă Paradiso, un loc de vis, la malul Mării Tireniene. "Au profitat de câteva zile liber, fără concerte sau evenimente și au zburat să se relaxeze după perioada agitată de lansări de piese și videoclipuri. Și-au dorit să facă o pauză și să se relaxeze într-un loc special. Se bucură de timpul frumos și dragostea lor, fiind la început de căsnicie", ne-au mărturisit surse apropiate celor doi îndrăgostiți.

7-andreea_marin.jpeg

Și Andreea Marin a fost în Italia, în vacanță

Și Andreea Marin (46 ani) adoră Italia și nu ratează nicio ocazie de a petrece vacanțe minunate aici. "Italia văzută de pe Vespa, pe care am condus-o pentru prima oară la aceste filmări, nu m-am mai putut ascunde în spatele partenerului meu de viață, care-mi face călătoria mai ușoară, lipsită de griji și mai plăcută de obicei. Am fost nevoită să învăț să merg pe două roți și a fost o bucurie!", a scris Andreea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5