Valentina Pelinel și Cristi Borcea, undă verde pentru botezul gemenelor, după ce afaceristul a ieșit din închisoare

01-pro.jpg

Cristi Borcea a fost eliberat ieri, puţin înainte de ora 18.00, și a fost așteptat de fiul lui cel mare

Veste mare pentru Valentina Pelinel! Soţul ei Cristi Borcea a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. Afaceristul a ajuns acasă într-un suflet ca să îşi vadă pentru prima dată gemenele, pe care soţia sa le-a adus pe lume pe 1 martie. Acum cei doi părinţi urmează să planifice botezul micuţelor. Pentru marea întâlnire, Pelinel s-a aranjat la un salon de fiţe din Dorobanţi.

Miercuri după-amiază, 6 noiembrie, Valentina Pelinel (38 de ani) şi familia ei au primit din partea magistraţilor Tribunalului Ilfov cea mai frumoasă veste: cea a eliberării condiţionate a lui Cristi Borcea (49 de ani).

01-pro.jpg

Cristi Borcea a fost eliberat miercuri, 6 noiembrie, puţin înainte de ora 18.00, și a fost așteptat e fiul lui cel mare

După ce a petrecut aproape cinci ani prin puşcărie şi şi-a văzut familia doar în permisii sau în scurta „vacanţă” de 7 luni, între cele două condamnări, iată că acum Cristi Borcea se poate bucura de familia lui în voie mai ales că a ratat de fiecare dată cele mai importante evenimente alături de soţia sa Valentina Pelinel.

2-3-bd-1-5col.jpg

La eliberarea de anul trecut a fost întâmpinat de Valentina Pelinel

 

Este vorba despre naşterea copiilor lor. În 2016 când a venit pe lume Milan, primul lor moştenitor, Borcea nu a putut să-l vadă, în plus au aşteptat să îl boteze doar când el a venit în permisie. Iată că istoria s-a repetat şi atunci când blondina a născut gemenele, pe 1 martie, iar fostul şef dinamovist nu le-a văzut deloc de-atunci.

2-3-bd-3-2col.jpg

Cât a stat în pușcărie, familia i s-a mărit cu încă două fetiţe

Valentina și Borcea pot plănui în liniște botezul gemenelor

Acum este un prilej imens de bucurie căci acesta va putea să le ţină în braţe şi să le sărute pe fiicele sale pentru prima dată. Maria Indira şi Maria Rania au deja opt luni şi urmează să fie botezate. Este un bun prilej pentru ca părinţii să planifice creştinarea lor în tihnă. Probabil că evenimentul va fi unul restrâns şi extrem de intim, aşa cum s-a întâmplat şi la Milan.

2-3-bd-2-2col.jpg

Înainte de marea revedere, Pelinel s-a aranjat la un salon de fiţe

Valentina Pelinel a trecut pe la clinica de înfrumusețare înainte de a-și revedea soțul

Presimţind parcă vestea cea bună, Valentina Pelinel, care şi-a recăpătat formele spectaculos după naştere, a trecut pe la o clinică de înfrumuseţare unde şi-a făcut diferite tratamente corporale şi s-a aranjat pentru marea revedere. ”My happy place, locul unde mă încarc cu linişte şi energie pozitivă pentru o nouă săptămână”, a scris aceasta pe Facebook lângă o poză surprinsă chiar în faţa salonului cu pricina. Dar, spre deosebire de anul trecut când l-a aşteptat la poarta închisorii dornică să-l strângă în braţe, iată că miercuri, Valentina l-a aşteptat acasă. Afaceristul a fost luat în primire de şofer cu un Range Rover negru nou-nouţ, iar pe bancheta din spate se afla fiul lui cel mare, Patrick.

Ultima condamnare: Dosarul retrocedărilor din Constanța

 

Cristian Borcea executa în Penitenciarul Jilava o condamnare de 5 ani închisoare în dosarul Retrocedărilor terenurilor din Constanța, în care a prejudiciat statul român cu 28 milioane de euro. Pe 11 septembrie 2019, magistraţii au aprobat cererea fostului acţionar dinamovist de eliberare condiţionată, motivând că Borcea a fost stăruitor în muncă în penitenciar, a participat la programe şi a dat dovadă de „îndreptare”, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

În același dosar, au mai fost condamnați Nicuşor Constantinescu - 5 ani cu executare, Dragoş Săvulescu - 5 ani şi jumătate cu executare, notarul Aurel Jean Andrei - 2 ani cu suspendare (cu 4 ani termen de încercare), Radu Mazăre – 9 ani cu executare. Borcea a fost încarcerat în luna februarie 2019, după ce se bucurase de libertate în sânul familiei numai șapte luni. În 2 iulie 2018, el a fost eliberat condiționat din închisoare, unde a executat 4 ani și 4 luni din condamnarea de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor.    

Citește și:

Ce mari au crescut gemenele Valentinei Pelinel! Seamănă leit cu tăticul Cristi Borcea

Valentina Pelinel, din nou fotomodel după trei copii. Și alte mămici au slăbit rapid

Loading...
 
 

Citește și

  • Chiar dacă soțul ei în continuare în închisoare, Valentina Pelinel nu putea lipsi de la nunta Teodorei Becali, fiica nașului de cununie al lui Borcea, care este, practic, parte din familie. Totuși, deși modelul care a devenit de curând din nou mămică a participat la petrecere și s-a distrat alături de invitați, la miezul nopții aceasta s-a făcut nevăzută de la petrecerea de nuntă. Iată motivul!

  • Când priveşti pozele surprinse de fotoreporterii Click!, nu ai spune că Valentina Pelinel este mămică a trei copii. A născut în martie gemene, iar la patru luni distanţă de la acel unic moment, nevasta lui Cristi Borcea arată supersexy! Acesta e şi motivul pentru care blonda şi-a permis să iasă din casă doar într-o rochie mulată pe rotunjimi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1