Valentina Pelinel vorbeşte, în premieră pentru Click!, despre tatăl copilului

6-tifetz-inalt-100-pana-sub-burta.jpg

Valentina Pelinel mai are puţin şi naşte

În aşteptarea bebeluşului, care va veni pe lume în mai puţin de două luni, Valentina Pelinel (35 de ani) se împarte între cumpărături, şedinţe foto, mondenităţi, dar şi vizite la penitenciarul Jilava.

Într-un interviu despre sarcină, povestea cu Cristi Borcea şi planurile ei de viitor, fostul fotomodel a jonglat cu cuvintele, dar concluzia e clară: în pântece îl poartă pe Borcea junior. În plus, blondina a spus răspicat că banii fostului acționar dinamovist nu au ajuns pe mâinile ei, așa cum mulți bănuiesc.

 • Click!: Valentina, au trecut aproape trei luni de când ai anunțat că ești însărcinată, de ce nu recunoști că tatăl bebelușului e Cristi Borcea?

Valentina Pelinel: Lucrurile se vor lămuri de la sine. Se fac foarte multe scenarii și speculații despre viața mea personală și nu numai. Așa cum presa mă cunoaște de 20 de ani, nu am mințit niciodată public. Am evitat subiecte uneori, dar tot ce am declarat a fost întotdeauna adevărul.

 • Deci există, totuşi, un adevăr nerecunoscut: Cristi Borcea este tatăl copilului tău.

Valentina Pelinel: Există multe adevăruri nespuse. Dar adevărul iese întotdeauna la suprafaţă în mod natural. Sunt mama bebeluşului poznaş, aste e cert (râde).

 • Dar faptul că ai acces la conturile lui Cristi Borcea spune multe despre relația dintre voi doi...

Valentina Pelinel: Este o aberație, nu am acces la conturile lui Cristi Borcea. Categoric nu este nimic adevărat din tot ce s-a spus pe această temă.

 • Soţia lui Cristi, Alina, te-a atacat public. Tu de ce nu ai reacţionat?

Eu îmi văd de sarcină şi nu răspund la provocări. Mă concentrez în continuare pe proiectele mele, sunt activă şi muncesc cu drag şi spor, aşa cum ştiţi că o fac de la 15 ani. Sunt o fire paşnică. Nu port războaie, nu am vorbit urât public niciodată despre nimeni şi prefer să îmi consum energia în mod constructiv.

 • Eşti mai relaxată acum, după ce Alina Borcea s-a mutat în America?

Nu ştiu de ce se insistă pe acest subiect, atâta timp cât eu nu am făcut şi nu fac referire la nici o persoană. Vorbesc strict de mine. Nu mă interesează decât ceea ce ţine de universul meu, iar asta înseamnă familia mea şi bebeluşul pe care îl port în pântece. Relaxarea şi fericirea mea depind de mine, nu de altcineva.

 • Cum decurg vizitele pe care le faci la penitenciar? Poţi să ne spui despre ce discutaţi tu şi Cristi?

Nici dacă mă întrebai cum decurge o discuţie cu mama nu iţi spuneam (râde).

 • Ştim că ai decis să naşti cu doctorul Doru Herghelegiu, care activează la o clinică privată. Tatăl copilului te va susţine financiar?

Nu înţeleg de ce ne concentrăm atât de mult pe partea financiară. Am o asigurare medicală privată, care acoperă și cheltuielile legată de sarcină. Ştiţi că de 20 de ani tot sunt implicată în diverse proiecte, nu mi-am ales partenerii în funcţie de situaţia financiară, nici nu a fost nevoie.

 • Click! Cu ce îţi ocupi timpul în aşteptarea bebeluşului?

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă simt bine şi că pot fi foarte activă. Nu dorm mai mult decât înainte. Merg la sala Luminiţei Nicolescu de trei ori pe săptămână, scriu pe site-ul femeide10.ro, unde am două rubrici săptămânale. În perioada 25-27 martie voi fi la Târgul de Nunţi de la Palatul Parlamentului, pentru a-mi susţine câţiva prieteni dragi, care îşi vor expune produsele.

Alina BorceaZoom
Alina a plecat în SUA cu 8 bagaje

Alina Borcea a plecat în America

Săptămâna trecută, Click! v-a anunţat în exclusivitate despre decizia Alinei Borcea de a pleca din ţară. Împreună cu cei doi copii, băiatul George Alexandru, în vârstă de trei ani, şi fetiţa, Gloria, de nouă luni, femeia a plecat în Statele Unite ale Americii, la Miami, acolo unde deţine un apartament. Și, deși a plecat peste Ocean, la aproape 10.000 de kilometri depărtare de soț și de România, Alina Borcea ține cu dinții de căsnicia ei, spunând, din nou, că „nu are bărbat de lăsat”. Asta deși avocata familiei Borcea, Lilica Poppa, a declarat deunăzi că aspectele divorțului sunt foarte clare. “S-a semnat o procură în care s-a împuternicit un avocat ca să facă actele în demersurile legate de divorț. Era nevoie de împuternicire pentru a se depune înainte cu 30 de zile cererea de divorț la notar. Vom reprezenta ambii soți. Va fi un divorț în deplină înțelegere. Nădăjduim să fie un divorț care să se pronunțe la notar. Alina Borcea își va păstra numele de Borcea sub consimțământul soțului”, a spus avocata la emisiunea “Agentul VIP”, de la Antena Stars. În plus, Lilica Poppa a mai menționat că plecarea Alinei în SUA, alături de copii, era de fapt una dintre condițiile prevăzute în convenția de divorț a soților Borcea.

loading...

Citește și

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • valentina pelinel

  Profitând de plecarea Alinei Borcea la Miami, Valentina Pelinel i-a făcut o vizită scurtă bărbatului care a lăsat-o însărcinată. Duminică (20 martie), fostul fotomodel a mers la penitenciar pentru a sta de vorbă cu Cristi Borcea.

 • Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel (35 de ani) este din ce în ce mai activă la capitolul reclame. Pe internet, fotomodelul pune poze cu tot soiul de produse pe care fie le primeşte gratis, fie le promovează în baza unor contracte.

 • În palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi bărbaţi super-cunoscuţi, bogaţi şi care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu şi a fost politician, iar celălalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care îl va face tată de băiat. Totuşi, prima iubire este cea mai importantă şi nu se uită.