Valentina Pelinel, ultimele veşti despre sarcină

pelinel.jpg

valentina pelinel sarcina
Valentina Pelinel va naşte în această primăvară un băieţel
foto: arhiva personală

Valentina Pelinel a înflorit de când este însărcinată. Fostul fotomodel este în culmea fericirii, iar acest lucru se vede pe chipul ei. Însărcinată în şapte luni, blonda a primit veşti bune de la medicul care îi urmăreşte sarcina.

Primăvara aceasta Valentina Pelinel va deveni pentru prima dată mămică. Blonda va avea un băieţel. Deşi nu a anunţat până acum cine este tatăl copilului, fostul fotomodel îţi ţine fanii la curent cu alte detalii din viaţa ei. Ea a publicat pe contul de socializare un mesaj în care le explică celor care îi urmăresc profilul că "băiatul mic e cel mai frumos şi sănătos", semn că a primit noutăţi şi veşti cât se poate de liniştitoare de la ultimul control pe care l-a făcut la medicul care îi monitorizează evoluţia sarcinii.

valentina pelinel sarcinaZoom
Valentina nu a luat prea mult în greutate de când este însărcinată
foto: arhiva personală

La începutul lunii ianuarie, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar vestea i-a uimit pe mulţi. Pentru soţia lui Cristi Borcea, anunţul a picat însă ca un trăsnet. Alina a simţit că mariajul ei este ameninţat de Valentina, care nu a confirmat deocamdată dacă fostul boss dinamovist este tatăl copilului pe care ea îl poartă în pântece.  

loading...
Loading...

Citește și

  • valentina pelinel alina vidican borcea

    Răsare din nou soarele pe strada Alinei Borcea? Vizitele săptămânale pe care i le-a făcut soţului ei, Cristi Borcea, la penitenciarul Jilava, par să-i fi înmuiat inima acestuia. Apropiaţii cuplului spun că fostul boss dinamovist ar fi renunţat la ideea divorţului. Dar cine a jucat un rol important în procesul de mediere dintre cei doi soţi?

  • În plin scandal pe tema paternității copilului pe care îl poartă în pântece, Valentina Pelinel se apucă de scris. Marina Almășan îi va scoate la lumină textele frumoasei blonde.

  • valentina pelinel boureanu cristi borcea

    Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

  • valentina pelinel mireasa ghidul miresei

    Nu exclude să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă nici în viaţa reală, însă până atunci pare să fie cale lungă! Weekend-ul trecut, Valentina Pelinel (35 de ani) a fost protagonista unei şedinţe foto-maraton pentru Ghidul Miresei, la care a rezistat eroic opt ore deşi este însărcinată în cinci luni. Blonda este, aşa cum s-a descris chiar ea, o gravidă activă, care face sport şi îşi onorează obligaţiile de model.