Valentina Pelinel și fiul ei vitreg se ocupă împreună de afaceri. Interviu cu Patrick Borcea

12_pelinel-si-fiu-borcea.jpg

Valentina, alături de Patrick, care a slăbit enorm, după operația de micșorare a stomacului

În familia lui Cristi Borcea este liniște și pace, iar toți membrii familiei și-au unit forțele pentru a contribui la profitul afacerilor. Iată că în complexul din Crângași a avut loc inaugurarea celei mai noi locații, un pub dedicat iubitorilor de sport și nu numai care pot veni să mănânce bine la prețuri medii.

Valentina Pelinel a fost cea care a deschis porțile, însă nu singură, ci alături de fiul ei vitreg, Patrick, primul moștenitor al dinamovistului. Cu această ocazie, tânărul își face lansarea în afacerile familiei și a oferit un interviu în exclusivitate pentru Click!.

  • Click! În primul rând felicitări pentru inițiativă. Patrick, spune-mi cum este la noul job? Te ocupi de Vibere- o locație dedicată pasionaților de sport.

Patrick Borcea: Încerc să intru și eu ușor, ușor în afacerile familiei și încerc să mă dezvolt cât mai mult. E o locație frumoasă, originală și plină de culoare. Avem deja autograf de la domnul Ilie Năstase, i-a plăcut aici. Vreau ca toți clienții care trec pe aici să fie mulțumiți și încerc să ajut să fie o atmosferă prietenoasă și plăcută și, în general, să fie o locație în care să vină oricine, pentru că avem prețuri medii.

  • Click!: Să înțeleg că nu ai vacanță anul acesta?

P.B.: Nu, chiar nu am. O să stau aici, să mă ocup cu familia.

patrick borcea valentina pelinelZoom
Patrick Borcea se înțelege bine cu Valentina Pelinel
Foto: Click!
  • Click! De unde ai  moștenit flerul în afaceri?

P.B.: Și de la mama, și de la tata. Sunt foarte apropiat de amândoi și mă ajută. Cu tata vorbesc cel mai mult, îmi dă sfaturi în fiecare zi, suntem foarte apropiați și încerc să pun în practică tot ce învăț de la ei. Cu mama sunt foarte bun prieten, și de la ea am de învățat un milion de lucruri. De la răbdare și până la chestii de reușită.

  • Click!: Ai încheiat primul an de facultate. Ai restanțe sau ai încheiat anul bine?

P.B.: Învăț destul de bine, am terminat anul cu rezultate ok, a fost greu dar nu am restanțe. Îmi plac toare materiile, îmi place să învăț.

  • Click! Văd că ai inaugurat clubul cu Valentina Pelinel. Cum e relația voastră? Ce admiri la ea.

P.B.: Mă înțeleg foarte bine și cu Valentina, și cu frățiorul meu mai mic, Milan. Ne jucăm împreună, petrecem mult timp împreună.

  • Click! Ai slăbit foarte mult și arăți foarte bine. Cum s-a schimbat viața ta după intervenția care te-a ajutat să scapi de aproape 30 de kilograme?

P.B.:  În bine s-a schimbat viața mea. Fac foarte mult sport, sunt foarte activ. Am făcut o operație la dl doctor Copăescu în urmă cu fix un an. Am încercat înainte de intervenție să slăbesc cu sport cu diete, dar se pare că operația a fost cea mai bună soluție. Sunt o persoană foarte echilibrată acum, mănânc foarte sănătos și fac foarte mult sport: box, alerg foarte mult, cam o oră , oră și jumătate pe zi. Am 68 de kilograme și nu vreau să mai slăbesc.

loading...
Loading...

Citește și

  • Weekendul acesta a fost de sărbătoare pentru Valentina Pelinel. A fost ziua mamei ei şi a fiului său, Milan, căruia i-a organizat o petrecere de poveste în cel mai nou local din incinta Magic Place Crângaşi. Cu această ocazie, a fost lansată oficial noua afacere a familiei.

  • valentina pelinel cristi borcea hotel boavista

    Cristin Borcea are noroc de femei întreprinzătoare, iar Valentina Pelinel nu face excepţie. Blonda este stăpână absolută de ceva timp peste toate afacerile fostului acţionar de la Dinamo, iar acum se implică şi cu imaginea ca să le promoveze. Recent, vedeta a fost protagonista unei şedinte foto de excepţie în hotelul pe care îl deţine în Timişoara, proprietate pe care a preluat-o de la Alina Vidican, cea de-a doua soţie a omului de afaceri.