Valentina Pelinel se pregăteşte de petrecere. Ce motiv are

pelinel.jpg

valentina pelinel america onomastica
Valentina Pelinel se află în vacanţă la New York
foto: arhiva personală

Abia a ajuns pe pământ american şi deja se gândeşte la petrecere. Valentina Pelinel se află departe de România, peste Ocean, însă asta nu o împiedică să-şi facă planuri pentru Ziua Îndrăgostiţilor când va fi şi onomastica ei.

Pe 14 februarie, atunci când cuplurile sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, Valentina Pelinel va petrece alături de prietenele sale la restaurant. După ce a îmbrăcat rochia de mireasă, s-au născut noi discuţii în jurul Valentinei Pelinel şi al unei eventuale căsătorii a acesteia cu fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea, deşi divorţul de Alina nu a fost confirmat până în acest moment, scrie www.ziarulring.ro. Modelul a decis că e mai bine să stea departe de bârfele din ţară şi a plecat în America pentru a-şi plăti taxele anuale de rezidenţă, dar şi pentru a se relaxa alături de prieteni. Mai mult decât atât, ea va lansa o nouă colecţie de bijuterii alături de Mădălina Flusberg, designer şi proprietar al Flusberg Fashion Jewelry din New York, şi cel mai probabil va avea o nouă şedinţă foto. Imediat cum a ajuns în Statele Unite, Valentina a publicat imagini de pe straăzile metropolei.

Când naşte Valentina Pelinel

Însărcinată ăn cinci luni, Valentina Pelinel va deveni mămica unui băieţel în această primăvară. Modelul nu a planificat, însă, naşterea copilului ei de Paşte (n.r. 1 mai), spunând că evenimentul va avea loc atunci când va vrea Dumnezeu. Blonda îşi doreşte să nască pe cale naturală. Pentru a-i fi mai uşor, Valentina face exerciţii speciale de respiraţie şi va alege cezariana doar dacă va fi absolut necesar. Modelul va petrece Valentine’s Day, care este şi ziua ei onomastică, alături de prietene, pe care, conform unor surse apropiate, le va invita la un restaurant din New York pentru a sărbători. Tot de acolo, Valentina Pelinel va putea să ia legătura şi cu tatăl viitorului ei copil, Cristi Borcea, încarcerat la Jilava. "Şi dacă ar fi fost în România, tot departe de Cristi Borcea ar fi fost. A ales această perioadă pentru a petrece în SUA şi pentru a rezolva problemele pentru că îşi doreşte să fie mamă cu acte în regulă. Vrea să se dedice fiului ei 100%. Vrea să nască în România, dar anumite lucruri necesare bebeluşului le va lua de acolo. Cel mai probabil, va reveni în ţară la sfârşitul acestei luni, fiind invitată şi la Târgul de Nunţi Ghidul Miresei”, au declarat surse, citate de Ring. 

Loading...

Citește și

  • Gravidă în cinci luni, Valentina Pelinel a decis să plece din România în următoarea perioadă. Fostul fotomodel anunţase că va părăsi ţara şi va locui o perioadă în America şi din câte se pare ea a ajuns la New York.

  • valentina pelinel

    Chiar dacă este închis într-o celulă de câţiva metri pătraţi, pe care o împarte cu cel puţin trei persoane, Cristi Borcea îşi doreşte ca femeia care-i va dărui al şaptelea moştenitor să trăiască în lux. În toamna anului trecut, afaceristul a mutat-o pe Valentina Pelinel într-un penthouse pentru care plăteşte chirie de 3.000 de euro.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • valentina pelinel boureanu cristi borcea

    Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1