Valentina Pelinel a recunoscut că Borcea este tatăl copilului ei

valentina_pelinel.jpg

Valentina a născut în urmă cu două luni
foto: arhiva personală

Valentina Pelinel (35 de ani) i-a făcut o vizită, din nou, lui Cristi Borcea (46 de ani), sâmbătă (13 august), la Penitenciarul Poarta Albă. Aceasta nu a fost singură, ci însoţită de Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, dar şi de bebeluşul pe care îl are cu fostul boss dinamovist, Milan Cristian.

Extrem de fericită şi relaxată, Pelinel a petrecut vreme îndelungată în interiorul penitenciarului, iar la ieşire a făcut şi câteva declaraţii spumoase. Potrivit celor de la România Tv, blondina a recunoscut, într-un final, că tatăl fiului ei este Cristi Borcea.

"Nu s-a stabilit nimic cu botezul. Cristi va decide cine vor fi nașii, normal. Până nu va fi el lângă noi, până nu va fi liber, nu va fi botezul. S-a bucurat foarte tare când a văzut copilul, așa cum e și normal", a spus Valentina Pelinel, în momentul în care a ieșit de la vizita pe care i-a făcut-o fostului acționar dinamovist, loc în care a fost primită de Cristi Borcea cu un buchet de trandafiri.

pelinel_la_borcea.jpg

foto: captură România Tv

Zina Dumitrescu a confirmat că Borcea e tatăl fiului Valentinei

Conform emisiunii "Focus Magazin", difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv, Zina Dumitrescu a dezvăluit că micuțul Cristian Milan seamănă atât cu mama lui, cât și cu tatăl. „E un scump, seamănă cu mama lui, dar seamănă și cu Cristi. Băieții în general seamănă cu mamele”, a spus ea.

Loading...
 
 

Citește și

  • pelinel borcea

    Valentina Pelinel (35 de ani) a născut acum două luni, iar Cristi Borcea (46 de ani) și Alina Vidican au depus actele de divorț, ceea ce-i lasă cale liberă blondei care l-a făcut din nou tată pe afaceristul închis. Nu de puține ori l-a vizitat pe Borcea în pușcărie, dar niciodată alături de cel mai mic dintre moștenitorii săi, Milan Cristian.

  • valentin apelinel cristi borcea

    Când toată lumea se aștepta la o rezolvare pe cale amiabilă în triunghiul amoros Cristi Borcea – soția Alina – amanta Valentina Pelinel, bossul dinamovist pare să-și fi schimbat planurile de divorț. Totul, în pragul botezului celui de-al șaptelea moștenitor, fiul Valentinei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1