Valentina Pelinel a pierdut copilul lui Borcea în 2010!

borcea-pelinel.jpg

borcea pelinel
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au o poveste complicată împreună
Foto: Click!

Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

Telenovelă în toată regula în cazul lui Cristi Borcea. Soţii, divorţuri, amante, copii, povestea e presărată cu de toate. Dinamovistul se pregăteşte să devină iar tătic, după ce Valentina Pelinel, amanta lui încă din 2010, a anunţat că a rămas însărcinată. Cu actuala soţie, Alina, Borcea are doi copii - un băiat, Alexandru, în vârstă de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în urmă cu cinci luni.

boureanu-pelinel-borcea12547_0.jpg

boureanu pelinel borcea
În timpul mariajului cu Boureanu, blonda a rămas însărcinată cu fostul şef de la Dinamo, atunci însurat cu Mihaela
Foto: Click!

Culmea, imediat după botezul fetiţei, fostul acţionar de la Dinamo a găsit de cuviinţă să o anunţe pe Alina că urmează să mai aibă un copil. Cu amanta!

”Alina ştia că Valentina este gravidă pentru că i-a spus Cristi. I-a povestit că ea a făcut trei luni tratamente de fertilizare şi că, în final, a rămas gravidă”, a spus o sursă, pentru Click!.

Povestea este însă mult mai dramatică, în special pentru Alina, proaspătă mămică.

”Explicaţiile lui Cristi au fost şocante. El i-a mărturisit actualei soţii că Valentina a mai rămas însărcinată în 2010, dar atunci nu a putut ţine sarcina. Era căsătorită cu Boureanu, dar copilul era al lui Borcea, care acum se simte răspunzător pentru faptul că Valentina a divorţat pentru el, că a pierdut şi copilul şi a avut mari probleme de sănătate de atunci”, a dezvăluit pentru Click! altă sursă, care, practic, a confirmat informaţiile pe care noi le aveam despre relaţia dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. 

Vrea să facă copii numai prin fertilizare in vitro

Cristi Borcea a donat spermă la o clinică de profil din România. Valentina a rămas însărcinată prin fertilizarea in vitro, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Mihaelei și al Alinei.

”Nu este nimic întâmplător. Borcea crede că este cel mai sănătos să procedeze așa și de aceea a apelat de fiecare dată la această metodă. Dacă ar fi după el, ar face copii la foc automat. Știu că mai are stocate cel puțin 15-20 de monstre de spermă”, a povestit un apropiat pentru Click!. 

Cert este faptul că dinamovistul, închis de aproape doi ani la Penitenciarul Poarta Albă, are șase copii cu trei femei: cu prima soție, Mihaela, are trei copii, cu Alina, actuala nevastă are doi, și mai are un copil cu avocata Simona Voiculescu, amanta lui timp de nouă ani.

Loading...
 
 

Citește și

 • Scandalul produs de Valentina Pelinel imediat după ce a anunţat că este însărcinată este departe de a se încheia, mai ales că se speculează că bebeluşul ar fi al lui Cristi Borcea. Cea mai afectată a fost actuala soţie a fostului şef dinamovist, Alina Borcea, care a şi jignit-o încontinuu pe Valentina.

 • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

 • valentina pelinel

  Chiar dacă este închis într-o celulă de câţiva metri pătraţi, pe care o împarte cu cel puţin trei persoane, Cristi Borcea îşi doreşte ca femeia care-i va dărui al şaptelea moştenitor să trăiască în lux. În toamna anului trecut, afaceristul a mutat-o pe Valentina Pelinel într-un penthouse pentru care plăteşte chirie de 3.000 de euro.

 • pelinel

  Ce nu a reuşit cu Cristi Boureanu a reuşit cu un alt Cristi, şi anume Borcea! Valentina Pelinel s-a chinuit ani întregi să-i facă fostului soţ un copil, însă blonda şi-a îndeplinit dorinţa cu actualul bărbat din viaţa ei. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că Borcea i-ar fi dat un inel de 20.000 de euro.

 • Valentina Pelinel (35 de ani), cea despre care s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, pentru care ar fi şi pus punct, anul trecut, căsniciei cu Cristian Boureanu, a făcut un anunţ bombă la început de an. A anunţat că e însărcinată. Gurile rele vorbesc de Cristi Borcea că ar fi lăsat-o gravidă pe Valentina, el urmând să devină tătic a şaptea oară.

 • valentina pelinel copil cristi borcea

  Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a căzut ca un trăsnet pentru Alina Borcea, soţia fostului acţionar de la Dinamo. Fostul model a anunţat fericită că este gravidă în patru luni, urmând ca în această primăvară să aducă pe lume un băieţel. După ce a făcut aceste dezvăluiri, blondina a devenit ţina unor atacuri dure din partea Alinei, cărora nu le-a dat curs. Ea a ales să plece într-o vacanţă.

 • cristian borcea

  O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

 • valentina

  Viaţa amoroasă a lui Cristi Borcea a ajuns nu doar subiect de glume ci şi element etnofolcloric. Un interpret de muzică populară a fost inspirat de aventurile fostului patron dinamovist şi a compus o melodie dedicată poveştii cu năbădăi dintre acesta şi Valentina Pelinel.

 • cristi borcea externare spital floreasca

  Detenţia şi scandalul amoros în care este implicat şi-au pus amprenta pe chipul lui Cristian Borcea. Fostul patron al echipei de Fotbal Dinamo Bucureşti a fost externat de la Spitalul Floreasca, unde a fost supus în ultimele zile unei seri amănunţite de analize. Vizibil slăbit şi "ascuns" sub o şapcă, afaceristul nu mai are nimic în comun cu bărbatul elegant pe care îl ştie toată lumea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1